ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

«Απαράδεκτη και προκλητική ενέργεια»

«Απαράδεκτη και προκλητική ενέργεια»
Την ώρα που στην Αναγέννηση Καρδίτσας θα έπρεπε να έχουν στο μυαλό τους μόνο το ντέρμπι με τον Παναιτωλικό, δημιουργήθηκε αναστάτωση σχετικά με τις θέσεις στην κερκίδα.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν η αστυνομία αποφάσισε τη μεταφορά των κιγκλιδωμάτων της σκεπαστής εξέδρας προς την πλευρά του κολυμβητηρίου στη Θύρα 3. Η διοίκηση της «ΑΣΑ» ήταν κάθετα αντίθετη σε τέτοιο ενδεχόμενο, ωστόσο τελικά επικράτησε η άποψη της αστυνομίας. Άμεση ήταν η αντίδραση του συνδέσμου φιλάθλων «ΛΕ.ΦΑ.Κ. 1904, ΚΑΝΑΡΙΑ», που εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση για την απόφαση:

«ΟΠΑΔΟΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ»: Αναλυτικά το κείμνο έχει ως εξής: «Από σήμερα το πρωί η τοπική κοινωνία προσπαθεί να συγκρατήσει τα γέλια της και τα δάκρυά της μαζί από την πανέξυπνη ιδέα της τοπικής αστυνομίας και του αστυνομικού της διευθυντή κ.Αγγελή να μετακινήσει και πάλι τα πολύπαθα κάγκελα από τη θύρα 1 στη θύρα 3 επικαλούμενη λόγους ασφαλείας, τη στιγμή που δεν έχει συμβεί το παραμικρό επεισόδιο στη σκεπαστή κερκίδα. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την αποστολή έγγραφου στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας για κλείσιμο του γηπέδου για εντελώς αστείους και τυπικούς λόγους, τη στιγμή που άλλα γήπεδα έχουν απίστευτες ελλείψεις (π.χ. Αγροτικού Αστέρα), προκαλούν τα εξής ερωτηματικά στον Καρδιτσιώτη φίλαθλο:

1) Γιατί σε όλες τις πόλεις η τοπική αστυνομία είναι με το μέρος της τοπικής ομάδας και εδώ συμβαίνει το αντίθετο;

2) Γιατί η τοπική αστυνομία με κάνει να αισθάνομαι οπαδός δεύτερης κατηγορίας και με θεωρεί πρόβατο, μετακινώντας με όπου θέλει και κακοποιό στοιχείο χωρίς να έχω δώσει το δικαίωμα;

3) Γιατί μόνο στις δικές μας κερκίδες υπάρχουν παντού ασφαλειακοί και γιατί τέτοια τυπολατρία (π.χ άναμμα καπνογόνων) και ευθυνοφοβία;

4) Γιατί η τοπική αστυνομία προβαίνει σε αψυχολόγητες και αιφνίδιες ενέργειες χωρίς να ρωτήσει οπαδούς και διοικούντες;

5) Γιατί οι άλλες αστυνομικές διευθύνσεις της χώρας ΓΕΛΑΝΕ σε προσωπικές συζητήσεις για τα μέτρα που λαμβάνονται ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ;

Οι απαντήσεις δικές σας !!! Εμείς δε θα πούμε τίποτα, ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ για την ορθότητα των μέτρων. Θα σας πούμε όμως ένα!

Η ΑΔΙΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!! ΝΕΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ!».

«ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Η ΕΥΘΥΝΗ»: Παράλληλα, ανακοίνωση εξέδωσε και η διοίκηση της ΠΑΕ, όπου θέτει την αστυνομία προ των ευθυνών της, επισημαίνοντας τα εξής: «Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Καρδίτσας μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις, βρισκόμενη προ τετελεσμένων γεγονότων και σεβόμενη τους φιλάθλους της Καρδίτσας, οφείλει να επισημάνει ότι στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, αναμένεται στη σκεπαστή κερκίδα να δημιουργηθεί τεράστια σύγχυση και αναστάτωση, μετά την αναίτια απαίτηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης να αλλάξει τις θέσεις των φιλοξενούμενων και ενώ τα εισιτήρια ήταν ήδη τυπωμένα.

Η ενέργεια αυτή θεωρείται απαράδεκτη και προκλητική για το Δ.Σ. της ΠΑΕ, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να διασφαλίσει την ηρεμία τόσο αγωνιστικά όσο και εξωγηπεδικά. Με τον τρόπο αυτό, οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας θα βρίσκονται ουσιαστικά πίσω από τον πάγκο της ομάδας μας και πίσω από τον πρώτο βοηθό διαιτητή. Σε κανένα γήπεδο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης δεν έχει υπάρξει ανάλογη απόφαση από Αστυνομική Διεύθυνση, η οποία μάλιστα διοικείται από ντόπιους ανθρώπους. Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ζητά συγνώμη από όλους τους φιλάθλους για την αναταραχή που θα προκύψει από την αυθαίρετη αλλαγή των θέσεων, τονίζοντας πως η ευθύνη θα βαρύνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας.

Θεωρούμε σίγουρο πως οι φίλαθλοι της Καρδίτσας, δεν θα επηρεαστούν από την κατάσταση αυτή και θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Τους καλούμε μέσα σε φίλαθλα πλαίσια να βοηθήσουν την ομάδα μας για να φτάσει στην πολύτιμη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...