ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ξεπουλάει σε τιμές κόστους η Σίτι

Ξεπουλάει σε τιμές κόστους η Σίτι
Το ακριβοπληρωμένο ρόστερ του Ρομπέρτο Μαντσίνι θέλουν να αναδομήσουν οι διοικούντες την Μάντσεστερ Σίτι. Ο πλουσιότερος σύλλογος του κόσμου πρόκειται να βγάλει στο «σφυρί» μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματά του, όπως τους Ρόκε Σάντα Κρουζ, Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, Γουέιν Μπριτζ, Σον Ράιτ-Φίλιπς και Τζο, με σκοπό να στραφεί σε νέους στόχους.

Οι «πολίτες» γνωρίζουν ότι με αυτήν την τακτική θα χάσουν αρκετά από τα χρήματα που έδωσαν για την απόκτηση των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, αλλά τουλάχιστον έτσι θα πάρουν ένα μέρος αυτών πίσω. Ο Αντεμπαγιόρ κοστολογείται με ένα ποσό γύρω στα 4.7 εκατομμύρια ευρώ, με τους Ράιτ-Φίλιπς και Μπριτζ να έχουν ανάλογο αντίτιμο.

Οι Σάντα Κρουζ και Τζο δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τα 5 εκατομμύρια ευρώ, αν και δαπανήθηκαν 23.5 συνολικά για την απόκτησή τους, ενώ ο Σέι Γκίβεν σε καμία περίπτωση δεν θα πιάσει τα 8.2 εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν για χάρη του.

Ωστόσο η ζημία που θα υποστεί ο σύλλογος πολύ δύσκολα θα τον σταματήσει από το να κάνει περαιτέρω επενδύσεις, αρχής γενομένης από τον Έντιν Τζέκο, ο οποίος κοστολογείται περί τα 41 εκατομμύρια ευρώ και είναι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος του Μαντσίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...