ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Sms... αποχώρησης σε Γκοβού!

Sms... αποχώρησης σε Γκοβού!
Μετά το ραντεβού του Γόντικα με τον Έλληνα εκπρόσωπο του Γκοβού και την οργή των «πρασίνων» για τα ξενύχτια, ο αποκλεισμός από την αποστολή με τον Ηρακλή είναι ξεκάθαρο μήνυμα για το δυσοιώνο μέλλον του στην Παιανία. Μέσα ο Νίνης.Θα ήταν μεγάλη έκπληξη αν μετά το νέο... παραστράτημά του τα ξημέρωματα της Κυριακής, μετά την γκέλα με την Λάρισα, αν ήταν στην αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηρακλή. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού... βράζει με τον Γκοβού και ο αποκλεισμός του από την αποστολή αποτελεί ξεκάθαρο μήνυμα στον Γάλλο επιθετικό ότι δεν υπολογίζεται. Μάλιστα μέσα στην ημέρα έγινε και ραντεβού του α' αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Δημήτρη Γόντικα με τον εκπρόσωπο του Γκοβού στην Αθήνα, Γιάννη Ευαγγελόπουλο και φαίνεται πως στους νταμπλούχους το έχουν πάρει απόφαση ότι ο... δρόμος που έχει πάρει ο 31χρονος επιθετικός δεν έχει γυρισμό.

Τα ευχάριστα από Νίνη, «Σέβα»

Από κει και πέρα, η αποψινή προπόνηση είχε και ευχάριστα νέα για τον Γιάτσεκ Γκμόχ, μιας και ο Σωτήρης Νίνης μετά από αρκετό καιρό συμπεριλήφθηκε κανονικά σε αποστολή και αναμένεται να βρίσκεται στον πάγκο, έχοντας ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Παράλληλα ικανόποιηση προκάλεσε και ο Σεμπάστιαν Λέτο που έβγαλε ένα κομμάτι του προγράμματος πριν ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.

Στη σημερινή προπόνηση το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, εξάσκηση στις στατικές φάσεις και δίτερμα με έμφαση στην τακτική. Ο Λέτο συμμετείχε σε ένα μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια προπονήθηκε ατομικά.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Λέτο, Γκοβού, Φερνάντες, Σεϊταρίδης, Δημούτσος, Ιωαννίδης και Μαυρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...