ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Τα …φώτα στο «Μπερναμπέου»



ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ - 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Την πάντα υπολογίσιμη Αθλέτικ Μπιλμπάο φιλοξενεί σε αυτή την 12η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος η πρωτοπόρος Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» είναι σαφές πως θέλει μόνο νίκη προκειμένου να πάει με το +1 της διαφοράς που έχει από την Μπαρτσελόνα, στο «el Clasico» της επόμενης αγωνιστικής. Να σημειώσουμε ότι οι «Μερένγκες» προέρχονται από μεγάλο «τρίποντο» επί της Χιχόν, ενώ δεν λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Μουρίνιο, καθώς αμφίβολος είναι ο Ρονάλντο.
Από εκεί και πέρα, η Μπαρτσελόνα, αντιμετωπίζει στο «Μεντιτερανέο» την Αλμερία σε μια αναμέτρηση με πολλές ...παγίδες. Οι «Μπλαουγκράνα» μόνο εύκολο έργο δεν θα έχουν, καθώς γνωρίζουν καλά πως οι «ερυθρόλευκοι» αποτελούν «σκληρό καρύδι» στην έδρα τους.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει η «μάχη» στο «Μαδριγάλ», ανάμεσα στην Βιγιαρεάλ και την Βαλένθια, ενώ η Σεβίλλη φιλοξενεί την δυνατή Μαγιόρκα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν». Τέλος η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει στο «Ανοέτα» την εξαιρετική Σοσιεδάδ, με τους «Ροχιμπλάνκος» να έχουν πάρα πολύ δύσκολο έργο απέναντι στους Βάσκους.
ΛΑ ΛΙΓΚΑ - 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 20/11
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΑΛΜΕΡΙΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ
ΚΥΡΙΑΚΗ 21/11
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΜΑΛΑΓΑ
ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΕΡΚΟΥΛΕΣ
ΛΕΒΑΝΤΕ-ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ
ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΧΙΧΟΝ
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ
ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 22/11
ΧΕΤΑΦΕ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...