ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Πεν: "Δεν ήμασταν πεινασμένοι"

Toυς λόγους που χάθηκαν πέρυσι πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Σκούνι Πεν.
Πεν: "Δεν ήμασταν πεινασμένοι"
Ο Αμερικανός μίλησε στον Τύπο με λεπτομέρειες για την αρνητική περσινή σεζόν, ενώ αποθέωσε τον προπονητή του Θρύλου Ντούσαν Ίβκοβιτς.

"Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει φέτος λιγότερο ταλέντο, αλλά θεωρώ πως ο προπονητής αναπληρώνει αυτό το κενό. Είμαι σίγουρος ότι με τον Ιβκοβιτς θα παίξουν σκληρή και οργανωμένη άμυνα, μπορούν να βρουν τον τρόπο να παίξουν σπουδαίο μπάσκετ και να μαθαίνουν από τις ήττες τους.

Μπορεί λοιπόν, να γίνει πολλή συζήτηση για το ταλέντο της ομάδας, αλλά στα μεγάλα ματς παίζει ρόλο να 'χεις έναν προπονητή που θα ξέρει τι θα ζητήσει και πώς θα το πάρει.

Εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι στο δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκα και στα ελληνικά πλέι οφ θα 'χει αποφασιστικότητα και ετοιμότητα", είπε αρχικά Σκούνι Πεν και συμπλήρωσε: "O τελικός με την Μπαρτσελόνα μας κατέστρεψε.

Θέλαμε πάρα πολύ την Ευρωλίγκα και στο δικό μου μυαλό, όπως το έζησα, μετά την απώλεια φαινόταν πως σαν ομάδα δεν ήμασταν τόσο πεινασμένοι. Υπήρχαν και πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις.

Ένιωσα ότι κάποιοι χαλάρωσαν μόνο και μόνο επειδή πήγαμε στον τελικό της Ευρώπης. Εγώ όπως έζησα την ομάδα, αν πηγαίναμε στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό τόσο πεινασμένοι όσο πριν από το φάιναλ φορ, θα κατακτούσαμε το πρωτάθλημα. Εκείνη η ήττα στο Παρίσι πραγματικά μας πλήγωσε πολύ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...