ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Καλύτερα Μέλμπεργκ - Ιμπαγάσα

Αισιόδοξα μηνύματα για την συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ άφησε ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός αμυντικός έκανε ατομικό πρόγραμμα αλλά σε έντονους ρυθμούς και αύριο θα δοκιμάσει και πάλι το πόδι του. Καλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Ιμπαγάσα. Καλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Ιμπαγάσα.
Καλύτερα Μέλμπεργκ - Ιμπαγάσα
Χαμόγελα για Μέλμπεργκ!
Εκτός από τον Ιμπαγάσα οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού μπορούν να αισιοδοξούν και για την πορεία της αποκατάστασης του Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός έκανε πρόγραμμα με τρέξιμο αλλά σε έντονο ρυθμό και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα. Ο Μέλμπεργκ θα δοκιμάσει και πάλι να προπονηθεί σε εντονότερους ρυθμούς από σήμερα και ανάλογα να κριθεί εάν υπάρχουν ελπίδες να βοηθήσει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Καλές οι εξετάσεις του Ιμπαγάσα

Καλά μαντάτα για τον Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός έκανε σήμερα εξετάσεις και τα αποτελέσματά τους ήταν πολύ καλά, κάτι που κάνει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να αισιοδοξούν για γρήγορα επιστροφή του σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
Ο Ιμπαγάσα σήμερα έκανε θεραπεία, πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο. Φυσικά, δεν τίθεται ζήτημα συμμετοχής του στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά ακόμη δεν μπορεί να αποκλείσει κάποιος να είναι σε θέση να αγωνιστεί κατά του Εργοτέλη.

Αγωνία για Μιραλάς
Θεραπεία έκανε σήμερα ο Μιραλάς, λόγω των ενοχλήσεων που έχει στη μέση. Από την πλευρά τους οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού δεν θέλουν να τον επιβαρύνουν. Έτσι ο Βέλγος αναμένεται να κάνει και αύριο ατομικό πρόγραμμα εκτός κι αν η κατάσταση του βελτιωθεί αρκετά.

Ο Ραούλ ακολούθησε πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε θεραπεία, ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και ασκήσεις στην πισίνα. Αύριο θα υποβληθεί σε προγραμματισμένες εξετάσεις, προκειμένου να ελεγχθεί η πορεία της αποκατάστασής του. Ο Ν. Παπαδόπουλος ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Αύριο θα συνεχιστεί η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο του Βορρά» αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...