ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Ζήσης: «Περιμένουν ένα... μεγαθήριο»

Ζήσης: «Περιμένουν ένα... μεγαθήριο»
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λοτομάτικα Ρόμα (17/11, 9.30μ.μ, Novasports1), στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας, με το Νίκο Ζήση να γνωστοποιεί ότι στη Ρώμη αναμένουν ένα... μεγαθήριο της Ευρώπης. Ο διεθνής γκαρντ της Σιένα, Νίκος Ζήσης, μίλησε στην εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ» για...

…το κλίμα στη Ρώμη ενόψει του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους»:

«Στη Ρώμη γνωρίζουν πως έρχεται ένα μεγαθήριο της Ευρώπης και θα τα δώσουν όλα. Θα παίξουν με πάθος και ένταση στο παιχνίδι τους. Πάντως η έδρα της Βίρτους δεν είναι ιδιαίτερα καυτή, καθώς είναι και μεγάλο το γήπεδο και σπάνια γεμίζει.

Τώρα όμως το περιμένουν αυτό το παιχνίδι, καθώς ξέρουν ότι έρχεται μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και ο κόσμος θα ανταποκριθεί και θα βρεθεί στο γήπεδο».

… το φετινό Ολυμπιακό και τις προοπτικές του:

«Έχω παρακολουθήσει τον Ολυμπιακό και μπορώ να πω πως θα πρωταγωνιστήσει και φέτος. Έχει τους καλύτερους δημιουργούς στην Ευρώπη και αυτό σημαίνει πως υπάρχει καλή κυκλοφορία της μπάλας και βγαίνουν καλά μακρινά σουτ. Νομίζως πως η ομάδα θα χρειαστεί χρόνο και σιγά σιγά θα παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερη».

… την αντίπαλο των κυπελλούχων Ελλάδος, Λοτομάτικα Ρόμα:

«Η Ρόμα είναι μια σχετικά νέα ομάδα που φέτος προχώρησε σε κάποιες αλλαγές. Αν και ξεκίνησαν τη χρονιά με πολλές προσδοκίες, έκαναν κάποιες απρόσμενες ήττες και προσγειώθηκαν απότομα. Τώρα όμως νίκησαν την Μπενετόν και κέρδισαν και πάλι τη χαμένη τους ψυχολογία, κάτι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια».

… τον καλό του φίλο Βασίλη Σπανούλη:

«Ο Βασίλης δείχνει αυτό που είναι. Έχει εγκλιματιστεί απόλυτα και αυτό φαίνεται μέσα στο παρκέ. Δεν αποτελούν έκπληξη τα όσα κάνει. Ο Ολυμπιακός όμως δεν είναι μόνο ο Σπανούλης. Υπάρχουν και άλλα παιδιά που είναι σημαντικά για την ομάδα. Το κλειδί πιστεύω στη φετινή ομάδα είναι η νέα γενιά.

Το καλοκαίρι έφυγαν σημαντικοί παίκτες όπως ο Κλέιζα και ο Τσίλντρες αλλά από πίσω υπάρχουν πολλά παιδιά ικανά. Για αυτό και όσο περνάει ο καιρός θα βελτιώνεται η ομάδα και θα γίνεται πιο συμπαγής».

… τον Κώστα Παπανικολάου και τους νεαρούς παίκτες του Ολυμπιακού:

«Είναι πολύ θετικό αυτό και μπράβο και στον ίδιο και στα υπόλοιπα παιδιά που αρπάζουν τις ευκαιρίες που τους δίνει ο προπονητής τους. Ο Παπανικολάου έχει όλα τα προσόντα να κάνει καριέρα. Από ό,τι έχω δει, χρόνο συμμετοχής παίρνουν όλα τα παιδιά κάτι πολύ σημαντικό, ώστε να βελτιώνονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...