ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

"Πέταξε" για την Βιέννη

Σοφοκλής Πιλάβιος και Γιώργος Σαμαράς Η αποστολή της Εθνικής ομάδας αναχώρησε πριν από λίγο από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό την Βιένη, όπου την Τετάρτη (21:30) θα φιλοξενηθεί από την Αυστρία, σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, συμπεριέλαβε αρκετούς παίκτες για πρώτη φορά στην αποστολή, όπως ο Γιώργος Γεωργιάδης του Πανσερραϊκού, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι τιμή για μένα που κλήθηκα στην εθνική και θέλω να παραμείνω μέλος της. Ευχαριστώ τον κύριο Σάντος για την κλήση».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, αφού τόνισε για τον αυριανό αγώνα ότι «Είναι ένα καλό τεστ για την ομάδα. Έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα παιχνίδια με τη Μάλτα για τα προκριματικά του Euro 2012», αναφέρθηκε και στην υπόθεση με τους «ύποπτους» αγώνες στα εθνικά πρωταθλήματα, σχολιάζοντας: «Για μένα δεν υπήρξε καθυστέρηση. Την υπόθεση τη γνωρίζω από την πρώτη ημέρα και είμαι ο πρώτος που κίνησε τις διαδικασίες».

Οι 22 «εκλεκτοί» του Φερνάντο Σάντος που αναχώρησαν για την Αυστρία, είναι οι Τζόρβας, Κωνσταντόπουλος, Φωτάκης, Μόρας, Παπασταθόπουλος, Κονέ, Τοροσίδης, Βύντρα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σιόβας, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καφές, Μάκος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Χριστοδουλόπουλος και Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...