ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Αφιέρωμα Στον Μεγάλο Τελικό της Formula 1 Part 3

Τσακάλι… ο Σουμάχερ!


Τσακάλι… ο Σουμάχερ!
Μια δοκιμή φτάνει για να καταλάβει ο Μίκαελ Σουμάχερ αν το μονοθέσιο του είναι αρκετά ανταγωνιστικό, όπως έκανε και φέτος. Ο Γερμανός μπορεί να βρίσκονταν μακριά από τα γκριντ τρία χρόνια, ωστόσο με το που βρέθηκε πίσω από το τιμόνι της Mercedes αντιλήφθηκε τα προβλήματα που θα αντιμετώπιζε στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Μπορώ να οδηγήσω το μονοθέσιο και να δημιουργήσω μια ιδέα, μολονότι ότι οι κανονισμοί μπορεί να αλλάξουν και να μην είναι 100% σωστή. Ελπίζω να μην έχουμε προειδοποιητικά μηνύματα και να έχουμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, το οποίο θα εξελίξουμε και θα είναι πολύ σημαντικό αυτό που θα δείτε στο τέλος των δοκιμών για τον πρώτο αγώνα», ήταν τα λόγια του Σουμάχερ.

Ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν συμφώνησε πως η σεζόν της επιστροφής του δεν μπορεί να είναι ισοδύναμη με τη χρονιά ενός ρούκι:

«Θα διαφωνήσω με αυτό, είναι πραγματικά σημαντικό να συγκρίνουμε τη χρονιά μου με τη χρονιά ενός ρούκι; Δεν είμαι σίγουρος», τόνισε ο Σουμάχερ, ο οποίος συμπλήρωσε πως από τώρα έχουν θέσει στόχους που θέλουν να εκπληρώσουν.

Ο Φέτελ προειδοποίησε πως έρχονται και άλλα!


Ο Φέτελ προειδοποίησε πως έρχονται και άλλα!
Στο τελευταίο γκραν πρι της σεζόν στην πίστα του Άμπου Ντάμπι ο Σεμπάστιαν Φέτελ έγινε ο νεότερος σε ηλικία Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Ωστόσο, δύο μέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Γερμανός πιλότος προειδοποίησε πως αυτή ήταν μόνο η αρχή.
«Ήταν ένας στόχος που είχα από όταν ήμουν παιδί και η κατάκτηση αυτού είναι ένα τεράστιο βήμα μπροστά. Αλλά το πρωτάθλημα δεν είναι το τέλος, τα πράγματα θα συνεχιστούν. Υπάρχουν και άλλοι λόγοι, οι οποίοι μας κινητοποιούν», τόνισε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής.
«Θέλω να διασκεδάσω αυτό που γίνεται τώρα. Δεν μπορώ να περιμένω να επιστρέψω στο μονοθέσιο μου», συμπλήρωσε ο Γερμανός πιλότος της Red Bull.
Την ίδια άποψη με τον Σεμπάστιαν Φέτελ έχει και το αφεντικό της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ.

Πιέζουν για αλλαγές στη Ferrari!

Η λανθασμένη στρατηγική που ακολούθησε η Ferrari στο τελευταίο και πιο κρίσιμο γκραν πρι της σεζόν στην πίστα του Άμπου Ντάμπι, όχι μόνο εμπόδισε τον Αλόνσο από το να πανηγυρίσει τον τρίτο του Παγκόσμιο τίτλο, αλλά δημιούργησε και αναστάτωση στην ομάδα.
Πιέζουν για αλλαγές στη Ferrari!
Μόλις δύο μέρες μετά τη λήξη του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1, ιταλικά Μέσα, αναφέρουν πως πρέπει να γίνουν αλλαγές στη Ferrari, ωστόσο αυτό έχει προκαλέσει τη δυσφορία του αφεντικού της σκουντερία, Στέφανο Ντομενικάλι.
«Λυπάμαι που βλέπω ότι μερικοί είναι έτοιμοι να μας «αποκεφαλίσουν» όταν τα πράγματα πηγαίνουν στραβά. Δεν μπορώ να καταλάβω τους ηττοπαθείς, αυτούς που βυθίζονται στην ιδέα ότι όλα πάνε λάθος, ότι όλα πρέπει να ξεκινήσουν από την αρχή», ήταν τα λόγια του Μοντεζέμολο, ο οποίος πρόσθεσε,
«Το μόνο πράγμα που θέλουμε, είναι να πάρουμε μια ανάσα, αν γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να πιέσουμε όλους για να κάνουν καλύτερη δουλειά την επόμενη σεζόν. Πρέπει να δουλέψουμε στα σημεία που χρειαζόμαστε βελτίωση, να εξελιχθούμε και να δούμε ακριβώς τι ακριβώς χρειαζόμαστε για το επόμενο πρωτάθλημα», συμπλήρωσε το αφεντικό της σκουντερία.

Αποχωρεί ο Χουλκενμπεργκ, ανανέωσε ο Μπαρικέλο


Ο Νίκο Χούλκενμπεργκ Σε αναζήτηση νέας ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά βρίσκεται ο Νίκο Χουλκενμπεργκ καθώς όπως ανακοινώθηκε την Δευτέρα από τη Γουίλιαμς ο 23χρονος πιλότος δεν θα βρίσκεται στην ομάδα την επόμενη χρονιά.

Μιλώντας για αυτή την εξέλιξη ο Φράνκ Γουίλιαμς ευχαρίστησε τον νεαρό οδηγό για τις υπηρεσίες του ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μια μέρα στο μέλλον να συνεργαστούν ξανά.

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω το Νίκο για τη σκληρή δουλειά που έκανε αυτή τη χρονιά και πριν από αυτή όταν και προετοίμαζε τον εαυτό του για τη Φόρμουλα Ένα», είπε αρχικά ο διευθυντής της ομάδας και συνέχισε: «είμαστε πολύ υπερήφανοι που τον στηρίξαμε στη Φόρμουλα 3, στους τίτλους του GP 2 και κατά τη διάρκεια του στη Φόρμουλα Ένα. Σαν Γουίλιαμς, έχουμε προσπαθήσει εδώ και πολλά χρόνια να φέρουμε νέο αίμα στο σπορ και είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Νίκο θα κάνει σπουδαία πράγματα. Του ευχόμαστε καλή τύχη και ελπίζουμε να συνεργαστούμε πάλι στο μέλλον».

Αντίθετα, για λογαριασμό της Γουίλιαμς και για το 2011 θα αγωνίζεται ο Ρούμπενς Μπαρικέλο καθώς η μεταξύ τους συνεργασία ανανεώθηκε για ακόμη ένα χρόνο. Ο 38χρονος πιλότος βρίσκεται στη βρετανική ομάδα μόλις μια σεζόν αλλά οι εκπληκτικές του εμφανίσεις με το λευκό μονοθέσιο δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης του μεγάλου ταλέντου που διαθέτει ο Βραζιλιάνος.
Και εδώ κάποιες παλιότερες αναρτήσεις με θέμα την Formula 1:

Αφιέρωμα Στον Μεγάλο Τελικό της Formula 1

http://protathlitesgr.blogspot.com/2010/11/blog-post_6966.html

Αφιέρωμα Στον Μεγάλο Τελικό της Formula 1 Part 2

http://protathlitesgr.blogspot.com/2010/11/formula-1-part-2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...