ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Οι πέντε έγιναν τρεις…

Μικραίνει η λίστα του Παναθηναϊκού για τον διάδοχο του Νίκου Νιόπλια και δεν αργεί η ώρα της επιλογής προπονητή. Από την… προεπιλογή αφαιρέθηκαν για διαφορετικούς λόγους τα ονόματα των Ντιέγκο Σιμεόνε και Μαρθελίνο Τοράλ, ενώ «προκρίνονται» στον… δεύτερο γύρο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι και ο Χαβιέρ Αγκίρε.
Οι πέντε έγιναν τρεις…
Ο Κώστας Αντωνίου και ο Κάρλος Φρέιτας έχουν εξουσιοδοτηθεί από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να αρχίσει προκαταρκτικές επαφές με τους τρεις προτού διαπιστώσει τις προθέσεις τους και καταλήξει στον εκλεκτό. Από αυτή την άτυπη διαδικασία συνέντευξης θα επιλεγεί ο νέος προπονητής της ομάδας μέχρι την Κυριακή, με τους κ.κ. Αντωνίου και Φρέιτας να κάνουν την εισήγησή τους και τον Νικόλα Πατέρα να παίρνει την απόφαση. Μέχρι τότε, ο Γιάτσεκ Γκμοχ θα έχει την ευθύνη της ομάδας και θα καθίσει στον πάγκο για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηρακλή, πιθανότατα και κόντρα στην Μπαρτσελόνα την επόμενη Τετάρτη.

Το έδαφος είναι πρόσφορο για τους τρεις που έχουν προβάδισμα. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δήλωσε στον πορτογαλικό Τύπο πως είναι θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα, ενώ εμπόδια δεν φαίνεται να υπάρχουν πέραν του Πορτογάλου για τον Ιταλό και τον Μεξικανό.

Πέραν των τριών, με ενδιαφέρον εξετάζονται οι περιπτώσεις του Γάλλου Πολ Λε Γκουέν (με μεγάλη καριέρα σε Λιόν, αλλά αποτυχία σε Ρέιντζερς και Παρί Σεν Ζερμέν) και και του Αργεντινού Μαρσέλο Μπιέλσα (πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού Αργεντινής και Χιλής), με λιγότερες όμως πιθανότητες από τους τρεις προαναφερθέντες. Οι περιπτώσεις των Μαρτσέλο Λίπι, Πάουλο Σόουζα και Μάρτιν Ο’ Νιλ έχουν αποκλειστεί για διαφορετικούς λόγους.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον Παναθηναϊκό έχουν προταθεί πάνω από 80 προπονητές (!), τόσο μετά το διαζύγιο από τον Νίκο Νιόπλια, όσο και πριν από αυτό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...