ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Χωρίς Ζιλμπέρτο με ΑΕΚ


Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δεν θα είναι παρών στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ (13/02, 19:30).Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, με συνέπεια ο Ζεσουάλντο Φερέιρα να τον αποκλείσει από τη 18άδα του Παναθηναϊκού.Ως πιο πιθανός αντικαταστάτης του Σίλβα φαντάζει ο Σιμάο Μάτε Ζούνιορ, ο οποίος θα παίρνει βοήθειες και από τον Κώστα Κατσουράνη, που ίσως να έχει έναν πιο ανασταλτικό ρόλο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Εκτός έμεινε και ο Στέργος Μαρίνος, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. Τη θέση του στη 18άδα πήρε ο Ελίνι Δημούτσος.

Μία ευχάριστη είδηση για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι ότι ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ θα βρίσκεται στην αποστολή, αλλά πολύ δύσκολα θα πάρει θέση βασικού, αφού δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Επομένως, η πιο πιθανή ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί το "τριφύλλι" είναι οι: Τζόρβας κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ ο Βύντρα, αριστερό μπακ ο Ιωαννίδης, στο κέντρο της άμυνας οι Σαριέγκι και Καντέ, στα χαφ οι Σιμάο, Κατσουράνης και Νίνης, ενώ στη γραμμή κρούσης θα είναι οι Χριστοδουλόπουλος, Λέτο και Σισέ.


Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...