ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Αισιοδοξία για Νέα Φιλαδέλφεια!

Αισιοδοξία για Νέα Φιλαδέλφεια!
Με την παρουσία του Σταύρου Αδαμίδη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ εμφανίστηκε ξανά αισιόδοξος για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παρουσία αρκετού κόσμου και με τους Γιάννη Βούρο και Σταύρο Αδαμίδη να δίνουν το «παρών» στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς στη Νέα Φιλαδέλφεια, έγινε η κοπή πίτας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, δόθηκαν ακόμη μία φορά αισιόδοξα μηνύματα για την επιστροφή της Ένωσης στο σπίτι της:

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ο μεγάλος μας στόχος είναι η κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την επιβίωση της ΑΕΚ και πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε για αυτό. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι μαζί με όλους τους φορείς της Νέας Φιλαδέλφειας για να πραγματοποιηθεί το όνειρο του γηπέδου. Αποτελεί για μας μεγάλο στοίχημα. Να γυρίσει η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια», είπε ο Σταύρος Αδαμίδης στο σύντομο χαιρετισμό του,
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Δημήτρης Χατζηχρήστος τόνισε: «Να γυρίσουμε όλοι εκεί που γνωρίσαμε την ΑΕΚ».

Τέλος, ο Γιάννης Βούρος τόνισε: «Ό,τι είχα πει στην πίτα των Παλαιμάχων αυτά θα πω και τώρα. Είμαστε πιο κοντά από ποτέ. ΠΑΕ, Ερασιτεχνικής, Πολιτεία πρέπει να ενωθούν μαζί με τη δική σας δύναμη (σ.σ. των οπαδών) που είναι απαραίτητη. Όλοι μαζί και με την οικογένεια των ΑΕΚτζήδων στη Βουλή να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια, στην οποία αρωγός είναι και ο Δήμος Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, κάτι που μέχρι τώρα δεν γινόταν».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...