ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Με απουσίες στην Ελλάδα


Χωρίς τον Μάριο Μπαλοτέλι αλλά και τον Νάιτζελ Ντε Γιονγκ αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα, η Μάντσεστερ Σίτι για την πρώτη αναμέτρηση της φάσης των "32" του Γιουρόπα Λιγκ, κόντρα στον Άρη.
Ο προπονητής των "πολιτών" δεν μπορεί να υπολογίζει στους δύο ποδοσφαιριστές καθώς ο Μπαλοτέλι βρέθηκε στις ΗΠΑ για να υποβληθεί σε θεραπεία στο γόνατο ενώ και ο Ντε Γιονγκ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο."Ο Μάριο Μπαλοτέλι ίσως είναι στον πάγκο στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τη Νοτς Κάουντ", είπε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι προαναγγέλοντας την επιστροφή του σε αυτό το παιχνίδι για το Κύπελλο Αγγλίας την επόμενη Κυριακή.
Εξάλλου η επιστροφή του Ντε Γιονγκ δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη. "Πρέπει να μιλήσω με το ιατρικό τιμ", ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Βίνσεντ Κομπανί εξάλλου έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση παρά την ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. "Μπορεί ακόμα να είναι μία καλή σεζόν για την Μάντσεστερ Σίτι.

Υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια μπροστά μας για να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε αρνητικά. Χάσαμε ένα παιχνίδι. Είναι τρεις βαθμοί αλλά χρειάστηκε κάτι ιδιαίτερο για να νικήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...