ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

O... υπερασπιστής του Special One


Και ο Μουρίνιο θέλει τον... υπερασπιστή του. Διαβάστε πως ο Άιτορ Καράνκα, βοηθός του Πορτογάλου τεχνικού, απάντησε στην κριτική για την επιλογή του Ζοσέ να πεταχθεί στη Γαλλία να δει τη Λιόν, παραμονή του αγώνα με την Εσπανιόλ.

Έντονη κριτική δέχθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο από τους Ισπανούς δημοσιογράφους για την επιλογή του να πάει μία μέρα πριν το ματς με την Εσπανιόλ στην Γαλλία για να παρακολουθήσει την Λιόν, αντίπαλο της Ρεάλ στους "16" του Champions League.Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ισπανίας, ο Πορτογάλος τεχνικός με αυτή του την κίνηση έδειξε πως έχει σαν πρώτη προτεραιότητα το Champions League, έχοντας αφήσει σε δεύτερη μοίρα την Primera Division.

"Δεν καταλαβαίνω από που βγαίνει αυτή η αίσθηση που έχετε", απάντησε στου δημοσιογράφους ο Άιτορ Καράνκα, βοηθός του Ζοσέ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ενόψει του αγώνα με την Εσπανιόλ (13/2).

"Το... αφεντικό (σ.σ. "boss" τον ανέφερε) έχει έναν διαφορετικό τρόπο δουλειάς. Θα παρακολουθήσει τον αγώνα της Λιόν ξέροντας ότι πιο σημαντικό είναι το παιχνίδι εναντίον της Εσπανιόλ", τόνισε ο Καράνκα υπερασπιζόμενος την επιλογή του Special One να ταξιδέψει στη Γαλλία μία μέρα πριν από αγώνα για την Primera Division.

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...