ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Τσιαντάκης: «Αφεντικό ο Ολυμπιακός...»

Τσιαντάκης: «Αφεντικό ο Ολυμπιακός...»
Μεγάλο και καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε με τη νίκη επί του Άρη ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον παλαίμαχο άσο των Πειραιωτών, Νίκο Τσιαντάκη.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Τσιαντάκη στον Sentra 103,3:

Για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη: «Η χτεσινή νίκη του Ολυμπιακού είναι μεγάλης σημασίας. Αποκτά τεράστιο προβάδισμα για τον τίτλο. Με αυτή τη νίκη και έχοντας σοβαρό πρόσωπο στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός είναι κοντά στον τίτλο. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια είχε πρόβλημα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Εχτές έδειξε διαφορετικό πρόσωπο. Ίσως η ανάγκη για τη νίκη έκανε τους παίκτες της ομάδας να δώσουν το κάτι παραπάνω. Πέτυχαν μια σπουδαία νίκη επί ενός αξιόλογου και πάντα δύσκολου αντιπάλου. Από δω και πέρα είναι το αφεντικό για την υπόθεση τίτλος. Πλέον περιμένει το ματς με τον Παναθηναϊκό που πέρα από τη βαθμολογική σημασία είναι τεράστιο και το θέμα του γοήτρου».

Για την αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού και τα συνεχόμενα ματς χωρίς να δεχτεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο, μέχρι το χθεσινό ματς στο “Κλεάνθης Βικελίδης”: «Μια μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει ικανότητες και τακτική για να το πετύχει. Η άμυνα δεν είναι μόνο οι τέσσερις παίκτες. Ξεκινάει από μπροστά. Ο Ολυμπιακός πρεσάρει από μπροστά. Δεν επιτρέπει του αντιπάλου του, να κυκλοφορήσει τη μπάλα και να γίνει επικίνδυνος. Αν καταφέρει και μετουσιώνει τις ευκαιρίες που έχει σε γκολ, θα απλοποιήσει τα πράγματα».

Για το γεγονός πως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν πετυχαίνουν συχνά νίκες με μεγάλο σκορ: «Η τακτική παίζει ρόλο. Ο Ολυμπιακός κάνει ευκαιρίες, αλλά δεν είναι αποτελεσματικός. Σε κάποια ματς όπως με Ηρακλή, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες και ηττήθηκε. Όσο δεν δέχεται γκολ ο αντίπαλος, ανεβαίνει και η ψυχολογία του».

Για τον κόσμο του Άρη: «Όλοι γνωρίζουμε πως είναι φανταστικός ο κόσμος του Άρη. Τον βοηθάει πολύ. Δείχνουν ένα πολύ καλό πρόσωπο. Παίζει ρόλο ότι συμμετέχουν στη διοίκηση».

Για την αναμέτρηση του Άρη με τη Μάντσεστερ Σίτι: «Είναι μεγάλο παιχνίδι. Η Μάντσεστερ Σίτι κάνει μεγάλη προσπάθεια για να μπει στις κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας. Έχει μεγάλους παίκτες κι εξαιρετική ομάδα. Το έργο του Άρη είναι δύσκολο. Ωστόσο έχει δείξει, όπως και με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ότι μπορεί να παλέψει τα παιχνίδια. Πρέπει ο Άρης να μπει στο γήπεδο για να πολεμήσει και να κοντράρει τη Σίτι που είναι βέβαια ανώτερη ομάδα. Όμως στο ποδόσφαιρο είναι όλα πιθανά».

Για την πορεία του Ολυμπιακού συγκριτικά με την περσινή χρονιά: «Πέρσι είχε τεράστια προβλήματα τραυματισμών. Τα μεγάλα ονόματα έμεναν εκτός για μεγάλο διάστημα. Για παράδειγμα ο Γκαλέτι που δεν έπαιξε καθόλου. Επίσης ο Ντουντού και ο Μπράβο. Είχε ως ομάδα ένα μεγάλο μειονέκτημα, αλλά και κατάφερε να είναι μέσα στο πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Φέτος μετράει η παρουσία του κυρίου Μαρινάκη που βοήθησε την ομάδα μεταγραφικά, ενώ λείπουν και οι τραυματισμοί. Η ομάδα είναι δεμένη κι έχει καλούς παίκτες. Έχει το καλύτερο υλικό. Έχει λύσεις για την ενδεκάδα αλλά και εναλλακτικές. Όταν έχεις τέτοιο υλικό δίκαια βρίσκεσαι στην κορυφή».

Για το αν ο Ολυμπιακός χτίζει ομάδα για το μέλλον: «Φαίνεται πως πλέον από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα και θα συνεχίσει να ενισχύεται σε συνδυασμό με τη σταθερή διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες που θα αποκτήσουν μεγαλύτερη ομοιογένεια τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Είναι τεράστια υπόθεση η ομαλή μετάβαση από τον κύριο Κόκκαλη στον κύριο Μαρινάκη που αγαπάει εξίσου την ομάδα και το έδειξε από τη στιγμή που την ανέλαβε».
Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...