ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Ο Μπέιλ διάδοχος τους Γκιγκς

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι ο κατάλληλος για αντικαταστάτης του 38χρονου, Ράιαν Γκιγκς, σύμφωνα με τον σερ Άλεξ. Ο μέσος της Τότεναμ έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις την φετινή σεζόν και ο Σκωτσέζος τεχνικός θέλει να προλάβει του υπόλοιπους "μνηστήρες" και να κάνει το Ουαλό δικό του το καλοκαίρι.

Τον αντικαταστάτη του Ράιαν Γκιγκς φέρεται να έχει βρει στο πρόσωπο του Γκάρεθ Μπέιλ, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σερ Άλεξ Φέργιουσον.

Ο 70χρονος έχει σκοπό την προσεχή καλοκαιρινή περίοδο να ξοδέψει 40 εκατομμύρια λίρες για να ντύσει τον αριστεροπόδαρο μέσο στα κόκκινα.

Το έργο της απόκτησης του όμως μόνο εύκολο δεν θα είναι καθώς για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ενδιαφέρονται τόσο η Ρεάλ όσο και η Μπαρτσελόνα.

Ο προπονητής της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ, έχει δηλώσει πολλές φορές ότι ο παίκτης δεν είναι προς πώληση αλλά μια τέτοια πρόταση είναι σίγουρο ότι θα βάλει τους ανθρώπους της λονδρέζικης ομάδας σε σκέψεις. Υπάρχουν και τα πρόσφατα παραδείγματα του Μπερμπάτοφ και του Κάρικ που αποδεικνύουν ότι με την σωστή πρόταση όλα μπορούν να συμβούν.

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...