ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Φουλ επίθεση από Σάντος!

Η νίκη είναι μονόδρομος για την Εθνική ομάδα το ερχόμενο Σάββατο στη Βαλέτα κόντρα στη Μάλτα για τα προκριματικά του Euro 2012 και για το λόγο αυτό ο Φερνάντο Σάντος προτίθεται να παρατάξει με ένα φουλ επιθετικό σχήμα το ελληνικό συγκρότημα. 
Φουλ επίθεση από Σάντος!


Στην προπόνηση της Τετάρτης, την πρώτη που έγινε με μεγάλη ένταση από τη στιγμή που συγκεντρώθηκαν οι διεθνείς, ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός έδειξε τα πλάνα του για το προσεχές ματς, όπου… απαγορεύεται το στραβοπάτημα. 

Στο ημίωρο δίτερμα ο Φερνάντο Σάντος χρησιμοποίησε την ομάδα των «βασικών» σε σύστημα 4-2-3-1 την ακόλουθη σύνθεση: Χαλκιάς (τερματοφύλακας), Αβρ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος (στόπερ), Τοροσίδης (δεξί μπακ), Τζαβέλλας (αριστερό μπακ), Κατσουράνης, Καραγκούνης (κεντρικά χαφ), Νίνης (δεξί χαφ), Σαμαράς (αριστερό χαφ), Λυμπερόπουλος (περιφερειακός επιθετικός), Σαλπιγγίδης (σέντερ φορ). 

Η ομάδα των «αναπληρωματικών» συμπληρώθηκε-μιας και ο Φερνάντο Σάντος έχει καλέσει 19 παίκτες-από τον συνεργάτη του Ρικάρντο Σάντος σε ρόλο δεύτερου στόπερ και τον μεταφραστή του Αλέξανδρο Μανιάτογλου στο κέντρο! Την ενδεκάδα αυτή αποτελούσαν αναλυτικά οι Τζόρβας, Μόρας, Ρικάρντο Σάντος, Βύντρα, Λαγός, Καφές, Κονέ, Μανιάτογλου, Φετφατζίδης και Μήτρογλου. 

Στη διάρκεια του διτέρματος ο Φερνάντο Σάντος χρησιμοποίησε τον Βαγγέλη Μόρα αντί του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Η ομάδα των «βασικών», πιθανότατα με τον Αλέξανδρο Τζόρβα αντί του Κώστα Χαλκιά, θα είναι αυτή που όλα δείχνουν πως θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο το βράδυ του Σαββάτου. 

Στις ασκήσεις τακτικής που έγιναν δόθηκε έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη απέναντι σε κλειστή άμυνα-όπως δηλαδή αναμένεται να αγωνιστεί η Μάλτα. Ο Φερνάντο Σάντος δούλεψε στη διάσπαση των μετόπισθεν τόσο από τον άξονα, όσο και από τα πλάγια με σέντρες, αλλά τόνισε στους ποδοσφαιριστές του πως δεν θα πρέπει να αμελούν τα ανασταλτικά καθήκοντα. Μάλιστα στη διάρκεια του διπλού έκανε συχνά παρατηρήσεις σε Σαμαρά και Νίνη, από τους οποίους περιμένει με τις πάσες και τις προσωπικές του ενέργειες να προκαλέσουν ρήγματα στους γηπεδούχους. 

Τα απρόοπτα δεν έλειψαν. Ο Γιώργος Τζαβέλλας είχε μία σύγκρουση με τον Παναγιώτη Κονέ, που τραυματίστηκε ελαφρά στο σαγόνι κι εγκατέλειψε το δίτερμα, αλλά και με τον Λουκά Βύντρα. Πάντως κανένας ποδοσφαιριστής δεν τραυματίστηκε, ενώ το γέλιο των ποδοσφαιριστών σκόρπισε η προτροπή του Βασίλη Τοροσίδη στον Κονέ να φορέσει κράνος. 

Ο άσος του Ολυμπιακού είχε μεγάλα κέφια και στο τέλος της προπόνησης, αφού μαζί με τους Νίνη, Μήτρογλου, Λυμπερόπουλο, Σαμαρά και Παπασταθόπουλο έκαναν σουτ στον Τζόρβα, φόρεσε ο ίδιος τα γάντια του τερματοφύλακα και κάθισε κάτω από την εστία, με τα πειράγματα να δίνουν και να παίρνουν. 

Η εν Ελλάδι προετοιμασία της Εθνικής για το ματς με τη Μάλτα ολοκληρώνεται την Πέμπτη με προπόνηση στις 11:00 στη Νέα Σμύρνη, που θα είναι ξανά ανοικτή για το κοινό. Την Παρασκευή στις 11:00 η αποστολή θα αναχωρήσει με τσάρτερ για τη Βαλέτα.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...