ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Δεν τα παρατάει ο Ζαγοράκης!

Δεν τα παρατάει ο Ζαγοράκης!
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Θόδωρος Ζαγοράκης, ενώ σύντομα θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου, με την οποία θα ενημερώσει φίλους και... εχθρούς ότι δεν τα παρατάει όσα λάθη κι αν έχει κάνει, όσα προβλήματα κι αν έχει το σωματείο. Παράλληλα, υπόσχεται πως όλοι μαζί ενωμένοι θα ξαναδώσουν όραμα στον ΠΑΟΚ. Αποφασίστηκε να διευρυνθεί με τεχνοκράτες το Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Μετά τα γεγονότα της Τετάρτης και τα όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα, ο Θόδωρος Ζαγοράκης αποφάσισε να βγει μπροστά και με μια ανακοίνωση να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Ταυτόχρονα βάζει τέλος και στα σενάρια περί αποχώρησής του από τα κοινά του συλλόγου. Παραδέχεται τα λάθη του και δηλώνει έτοιμος να ξανά δώσει όραμα στο ΠΑΟΚ

«Όλοι μας ζήσαμε την προηγούμενη Τετάρτη μια μεγάλη απογοήτευση. Αφήσαμε το σύλλογο να κάνει μια βουτιά σε μαύρες στιγμές του παρελθόντος, όταν η διχόνοια, η αγωνιστική αδυναμία και η υπερβολή στις αντιδράσεις, ήταν τα κύρια στοιχεία που δεν άφηναν τον ΠΑΟΚ να μεγαλώσει.

Υπηρετώ το σύλλογο από τη θέση του Προέδρου τέσσερα χρόνια και η εικόνα της Τετάρτης τελικά με πείσμωσε αντί να με αποθαρρύνει. Κάποιοι βιάστηκαν να εκμεταλλευτούν τα προβλήματά μας για να μας ρίξουν πάλι πίσω στην ανυποληψία, όμως εγώ, όσο βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ, αυτό δεν θα το επιτρέψω να γίνει.

Οι τελευταίες μέρες ήταν ένα καμπανάκι υπενθύμισης για το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι, προκειμένου να συνεχίσουμε την πορεία αναγέννησης της ομάδας. Ενότητα, Συσπείρωση, Ειλικρίνεια, Ευθύνη... Ο σύλλογος δεν μπορεί να σταματήσει σε μια στιγμή αγωνιστικής αποτυχίας ή ακόμη και επιτυχίας.

Ο ΠΑΟΚ επανέρχεται σιγά-σιγά, σίγουρα και με δικά μου λάθη, με δυσκολίες και αναποδιές ενδιάμεσα, στη θέση που του αξίζει. Ο δύσκολος δρόμος που ξεκινήσαμε, όλοι μαζί, είχε ένα σύνθημα: Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ. Ας το ξαναθυμηθούμε κι ας ξαναδώσουμε στον ΠΑΟΚ, στους εαυτούς μας, όραμα για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

Θόδωρος Ζαγοράκης

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ΥΓ: Όσοι θέτουν ως πρώτο θέμα συζήτησης την παραμονή μου ή όχι στην προεδρία της ΠΑΕ πρέπει να ξέρουν ότι ποτέ δεν έθεσα τέτοιο θέμα, γνωρίζοντας πολύ καλά τι κλυδωνισμούς και αναταράξεις μπορεί να φέρει στο εσωτερικό του Συλλόγου. Πολύ περισσότερο δεν αμέλησα τις υποχρεώσεις μου προς την ομάδα, έστω κι αν την ανθρώπινη αντίδρασή μου, μετά το τέλος του ημιτελικού με την ΑΕΚ, κάποιοι προσπάθησαν να την εκλάβουν ως αδυναμία. Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι δίπλα στην ομάδα. Προχωράμε μαζί.

Διεύρυνση και συνέντευξη Τύπου

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναμένεται να δώσει συνέχεια στις δημόσιες τοποθετήσεις του με συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει σε ημέρα που δεν έχει διευκρινιστεί. Ο Ζαγοράκης αναμένεται να μιλήσει για όλα τα θέματα που έγιναν σχεδόν από την αρχή της σεζόν. Σε ό,τι αφορά στη συνεδρίαση του Δ.Σ., στην οποία έδωσαν το «παρών» όλοι οι συνεργάτες του προέδρου. Όλοι δήλωσαν ότι παραμένουν στα πόστα τους και συνεχίζουν το έργο τους, ενώ παράλληλα διαπιστώθηκε η ανάγκη να διευρυνθεί το διοικητικό συμβούλιο με ανθρώπους τεχνοκράτες.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...