ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

«Καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό»

«Καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό»
Ενθουσιασμένος για το 38ο πρωτάθλημα ο Ερνέστο Βαλβέρδε, τόνισε σε συνέντευξή του στη «Mundo deportivo» πως ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο από τον Παναθηναϊκό.Απάντηση στον Ζεσουάλδο Φερέιρα έστειλε μέσα από τη νέα του συνέντευξη στην «Mundo deoportivo» o Ερνέστο Βαλβέρδε, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο από τον Παναθηναϊκό. Ο Βάσκος στάθηκε στη στήριξη διοίκησης και κόσμου, ενώ μίλησε και για την παρουσία του στην Ελλάδα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε

- Για τη φετινή εικόνα
«Δεν ήταν εύκολο να πάρουμε τον τίτλο. Πήραμε πλεονέκτημα από το ότι δεν ήμασταν στην Ευρώπη, μιας και είχαμε αποκλειστεί. Πάνω απ' όλα όμως παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο από τον Παναθηναϊκό».


- Για τη στήριξη προς το πρόσωπό του
«Οι άνθρωποι στην ομάδα με στήριξαν και από την αρχή ήταν στο πλευρό μου, όπως άλλωστε και οι οπαδοί του Ολυμπιακού».

- Για τις διαφορές με την Primera
«Το επίπεδο είναι πιο χαμηλό, αλλά και στην Ελλάδα υπάρχουν παγίδες σε εκτός έδρας ματς. Στη Ισπανία μετά τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ η διαφορά είναι μεγάλη, στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός βγήκε 5ος και φέτος πήρε τίτλο».

- Για τις… ισπανικές αγορές
«Τους αρέσει να κάνουν μεταγραφές από την Ισπανία. Με επενδύσεις πιστεύουν πως θα πάνε μπροστά, και τον Ιανουάριο όταν είπα ότι δεν θέλουμε, δεν το… κατάλαβαν, αλλά όμως το δέχτηκαν».

- Για τις… ομοιότητες Ολυμπιακό- Μπάρτσα, αλλά και ΠΑΟ- Ρεάλ
«Στην Ελλάδα υπάρχει πάθος για την Πριμέρα, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να αγαπούν περισσότερο την Μπαρτσελόνα, και τον Παναθηναϊκό να μοιάζει με τη Ρεάλ».

- Για τον εγκλιματισμό του και τη συνεννόηση στα αποδυτήρια
«Είμαι πολύ καλά, υπάρχει απόλυτη συνεννόηση, ενώ μέσα στα αποδυτήρια έχω μεταφραστή και όλα πάνε καλά»

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...