ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Σαν να μην έγινε τίποτα…

Σαν να μην έγινε τίποτα…
Ο ένας ξέρει πως ακόμη δεν προκρίθηκε στο Final 4 και ο άλλος πως ακόμη δεν χάθηκε τίποτα. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, την επομένη των εξαιρετικών τους εμφανίσεων στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, που όμως δεν επιβραβεύτηκαν με νίκη για αμφότερους, ετοιμάζονται για τη δεύτερη μάχη απέναντι σε Σιένα στο ΣΕΦ και Μπαρτσελόνα στο «Παλαου Μπλαουγκράνα» αντίστοιχα. 

«Το παιχνίδι της Πέμπτης είναι τελείως διαφορετικό κι αρχίζει από το 0-0». Με αυτά τα λόγια ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θέλησε να κάνει… delete από τους εγκεφάλους των παικτών του το θρίαμβο επί της Σιένα το βράδυ της Τρίτης με το 89-41 και την πληθώρα ρεκόρ που τον συνόδεψαν. «Ακόμη και με έναν πόντο αν κερδίζαμε θα ήμουν ευχαριστημένος. Αυτό που μετρά είναι η νίκη κι όχι η διαφορά», συμπλήρωσε ο «Ντούντα», που ήδη σκέφτεται το ματς της Πέμπτης (21:45). Σε αυτό είναι άγνωστο και πάλι αν θα έχει στη διάθεσή του τον Μίλος Τεόντοσιτς και τον Μάρκο Κέσελ. 

Ο μεν πρώτος συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στη μέση, ο δε δεύτερος κρίθηκε ανέτοιμος. «Προτιμώ να χάσω ακόμη και ένα ματς, παρά έναν παίκτη επειδή ρίσκαρα τη χρησιμοποίησή του», τόνισε χθες ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» και το πιθανότερο είναι ο κίνδυνος υποτροπής να κρατήσει και την Πέμπτη τον Τεόντοσιτς εκτός δωδεκάδας. Οι Πειραιώτες προσδοκούν μετά το σχεδόν κατάμεστο ΣΕΦ την Τρίτη, την Πέμπτη να μην πέφτει καρφίτσα. Η διεξαγωγή του φιλικού της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Ερυθρό Αστέρα στο γειτονικό «Γ. Καραϊσκάκης» και-ασφαλώς-η σαρωτική νίκη στον πρώτο αγώνα λειτουργούν ως πόλος έλξης προς το ΣΕΦ και ήδη η ζήτηση των εισιτηρίων είναι αυξημένη. 

Δείτε τι δήλωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο Ράσο Νεστέροβιτς, αλλά και ο Σιμόνε Πιανιτζάνι με τον Ριμάντας Καουκένας εν όψει του δεύτερου αγώνα της σειράς. 

Ο Ολυμπιακός απέχει δύο βήματα από τη Βαρκελώνη, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι ήδη εκεί φιλοδοξώντας να επιστρέψει για το Final 4. Για να τα καταφέρει, ωστόσο, θα πρέπει να πετάξει εκτός της οικοδέσποινα Μπαρτσελόνα. Η δυσαρέσκεια για τη διαιτησία και τις καταδικαστικές της αποφάσεις στον πρώτο αγώνα στο «Παλαού Μπλαουγκράνα» είναι δεδομένη, ωστόσο τόσο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όσο και οι παίκτες του δεν μένουν εκεί. Ο αποπροσανατολισμός αυτός λίγες ώρες πριν τη δεύτερη ευκαιρία για break (Πέμπτη, 22:15) είναι ο χειρότερος εχθρός των «πρασίνων». 

Οι «πράσινοι» έπεισαν τους πάντες πως-σε αντίθεση με όσους βιάστηκαν να τους ξεγράψουν-είναι ικανοί να κερδίσουν την Μπαρτσελόνα στο σπίτι της και να γίνουν το αφεντικό της σειράς. Δεν τα κατάφεραν την Τρίτη, για… πολλούς λόγους, αλλά θα έχουν τουλάχιστον άλλη μία ευκαιρία, αρχής γενομένης από την Πέμπτη. Ο «Ζοτς», ο Δημήτρης Ιτούδης και όλο το τιμ των πρωταθλητών Ελλάδος δεν αναλώνεται σε γκρίνια για τους «γκρίζους», αλλά στο πώς θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο την απόδοσή τους για να επιστρέψει στην Αθήνα με μία νίκη στις αποσκευές. Γιατί διαφορετικά, θα είναι αν όχι αδύνατον, τουλάχιστον πολύ δύσκολο να επιστρέψει το «τριφύλλι» από το 2-0. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, πέρα από τη δεδομένη κόπωση μιας και ο Διαμαντίδης έπαιξε 36 λεπτά και οι Νίκολας και Μπατίστ από 29 λεπτά. 

Δείτε τι δήλωσαν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Ντρου Νίκολας, αλλά και από πλευράς Μπαρτσελόνα ο Τσάβι Πασκουάλ και ο Μπονιφάς Εντόνγκ για το ματς της Πέμπτης.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...