ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

«Να αφήσουμε Παππά και Νοτιά στην ηρεμία τους»

Την άποψή του ότι όλα όσα ακούγονται για νέους επενδυτές και εισροή χρημάτων στα ταμεία της ΑΕΚ, από τη στιγμή που δεν είναι επίσημα, δεν κάνουν καλό στην ομάδα εξέφρασε ο Λάκης Νικολάου, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Ο πρώην πρόεδρος της «Ένωσης» τόνισε επίσης ότι η αστάθεια είναι το κύριο χαρακτηριστικό της φετινής ομάδας, ενώ επεσήμανε ότι η χρονιά δεν είναι χαμένη. 
«Να αφήσουμε Παππά και Νοτιά στην ηρεμία τους»


Aναλυτικότερα τα όσα είπε ο πρώην ποδοσφαιριστής του "Δικεφάλου" στους Γιάννη Θειακό και Σωτήρη Κωσταβάρα: 

Για τη διάθεση των Παππά και Νοτιά: 
«Δεν τη γνωρίζω προς το παρόν. Έχω καιρό να μιλήσω και με τους δυο. Τα αποτελέσματα, τα οποία είναι μία καλά και μία κακά, αλλά και τα οικονομικά της ομάδας, οι πολλές παρατηρήσεις των εξωδιοικητικών, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την ομάδα, αλλά πέραν από μία συμβουλή δεν μπορούν να βοηθήσουν σε κάτι, είναι λάθος. Καλό είναι να τους αφήσουμε στην ηρεμία τους για να μπορέσουν να κάνουν τη δουλειά τους. 

Τον κύριο Νοτιά δεν τον ξέρω καλά. Με τον κύριο Παππά είμαστε φίλοι. Ο Παππάς είναι πολύ χαμηλού προφίλ, δεν του αρέσει να βγαίνει στα ΜΜΕ και να μιλάει και να δείχνει. Μην παραγνωρίζετε το γεγονός ότι κάποιοι κουράζονται να προσφέρουν και μετά να είναι και υπόλογοι για κάτι που δεν έφταιξαν. Μην ξεχνάτε τα χρήματα που κατασπαταλήθηκαν και οι ευκαιρίες που χάθηκαν και για πρωτάθλημα. Πριν 2 χρόνια ήταν μια χρονιά απογοήτευσης. Φτάνεις σε ένα σημείο που νοιώθεις ανήμπορος να πας πιο κάτω. Βέβαια δεν θέλει να αφήσει και κάτι να γκρεμιστεί, ειδικά μετά τα όσα έχει κάνει για την ομάδα». 

Για τον Αδαμίδη: 
«Η διαχείριση που γίνεται από τον κ.Αδαμίδη θεωρώ ότι είναι πολύ καλή. Δεν έχω κανένα παράπονο ως φίλαθλος. Μόνο η αστάθεια που έχει η ομάδα με ενοχλεί». 

Για το πρόβλημα με την αδειοδότηση: 
«Υπάρχει θέμα και από τη στιγμή που υπάρχει θέμα, ο κόσμος δεν είναι ήρεμος. Δεν είναι σωστό να ταράζουμε και εμείς οι απ’ έξω τα νερά. Δεν πιστεύω ότι θα αφήσουν στην τύχη τους την ομάδα αυτοί που τη διοικούν. 

Για τον ίδιο: 
«Επίσημα δεν με έχει ενοχλήσει κανένας για να μπω στν ομάδα. Εμείς οι παλαίμαχοι έχουμε πει να βοηθήσουμε την ομάδα, αλλά επίσημα δεν έχει γίνει κάποια επαφή». 

Για τους νέους επενδυτές που ακούγονται: 
«Επειδή ξυπνάω νωρίς, βλέπω τα πρωτοσέλιδα και των πολιτικών και των αθλητικών εφημερίδων και σήμερα άκουσα πολλά ονόματα για την ανάληψη και αγορά της ΑΕΚ. Όλα αυτά μόνο κακό κάνουν. Κακό όπως έγινε και με τον Μπομπ Κοζώνη από την Αμερική. Δεν ξέρω αν διαφημίζονται οι επιχειρηματίες με αυτόν τον τρόπο, αλλά μόνο κακό κάνουν. Αν δεν είμαστε σίγουροι καλό είναι να μην πετάμε ονόματα». 

Για το αγωνιστικό κομμάτι: 
«Τέτοιες βαριές ήττες όπως το 6-0 από τον Ολυμπιακό συμβαίνουν ανά 30 χρόνια και είναι εναλλάξ. Έχει υποστεί βαριά ήττα και ο Ολυμπιακός από την ΑΕΚ και θα ξανασυμβεί στο μέλλον. Αυτό το αποτέλεσμα δείχνει την αστάθεια που χαρακτηρίζει την ΑΕΚ φέτος. Αυτό μπορεί να δικαιολογηθεί και από την αλλαγή προπονητού. Είχε άλλη νοοτροπία στην αρχή και μετά την άλλαξε και είχε άλλη. Θα την χαρακτήριζα σαν μια σεζόν αστάθειας. Έχει χαθεί ο στόχος του πρωταθλήματος, αλλά παραμένει του Champions League, που μπορεί να φέρει κάποια οικονομική ανάσα και αισιοδοξία στους φιλάθλους. Υπάρχει κι ο τελικός, όπου η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει το Κύπελλο. Δεν θα τη χαρακτήριζα αποτυχημένη τη χρονιά, αλλά εξαιρετικά ασταθή. Ήμασταν από το ζενίθ στο ναδίρ κάθε εβδομάδα. Αλλά αυτό μπορεί να διορθωθεί στο μέλλον». 

Για τον Χιμένεθ: 
«Εγώ σίγουρα θα τον κράταγα και τη επόμενη χρονιά». 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...