ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ριέρα: «Εθνική μέσω Ολυμπιακού»

Ριέρα: «Εθνική μέσω Ολυμπιακού»
Δηλώσεις σε ισπανικά Μέσα έκανε ο Άλμπερτ Ριέρα, τονίζοντας πως θα ήθελε την επιστροφή του στην Εθνική Ισπανίας, ενώ μίλησε και για την «εξάρα» και τη φετινή του πορεία στον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός άσος, τόνισε στο ραδιόφωνο Cadena Ser, πως θα ήθελε κάποτε να επιστρέψει στην χώρα του, αλλά μέσω του Ολυμπιακού, να ξαναφορέσει και τη φανέλα της πρωταθλήτριασ κόσμου: «Θέλω μέσα από το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου να επιστρέψω στις υποχρεώσεις μου στην Εθνική»
O αριστεροπόδαρος παίκτης, αναφερόμενος στο εντυπωσιακό 6-0 επί της ΑΕΚ, επεσήμανε: «Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες βρέθηκαν σε εξαιρετική κατάσταση και θέλαμε όλοι μας να κάνουμε μια καλή εμφάνιση μπροστά στον κόσμο μας».
Ο Ριέρα, μίλησε και για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, λέγοντας πως δεν ήταν όσο εύκολο φαινόταν: «Στην αρχή, το πρωτάθλημα πήγαινε πόντο-πόντο και δεν ήταν εύκολο. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε, τα στραβοπατήματα του Παναθηναϊκού και πήραμε τη διαφορά που μας έδωσε και στο τέλος το πρωτάθλημα».

«Θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμα στην Ευρώπη»

Οι δημοσιογράφοι, ρώτησαν τον Ισπανό, ποιά ομάδα, κατά τη γνώμη του, θα ήταν ο Ολυμπιακός, αν αγωνιζόταν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και ο χαφ του Ολυμπιακού, γελώντας, τόνισε: «Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετικούς παίκτες, Δεν ξέρω ποια ομάδα θα ήμασταν, αλλά πιστεύω πως θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και το Γιουρόπα Λιγκ. Δεν αγωνιζόμουν ούτε εγώ, αλλά και ούτε ο Φουστέρ και δεν ήμασταν έτοιμη ομάδα ακόμα. Πιστεύω πως θα μπορούσαμε να παλεύουμε ακόμα στη διοργάνωση, όπως και η Βιγιαρεάλ».

«Θέλω τίτλους με τον Ολυμπιακό»

O Άλμπερτ Ριέρα, κλείνοντας, έδειξε πόσο φιλόδοξος είναι: «Είναι τρελοί οι οπαδοί στην Ελλάδα και κυρίως των τριών μεγάλων ομάδων. Θέλω πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...