ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Μακρής: «Το σκέφτομαι για την ΑΕΚ»

Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του να εμπλακεί στη μετοχική σύνθεση της ΑΕΚ ο Κώστας Μακρής μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας και πρώην ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής έκανε λόγο για επαφές με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ και προανήγγειλε ένα ακόμη ραντεβού, πιθανώς κι εντός της ημέρας. 
Μακρής: «Το σκέφτομαι για την ΑΕΚ»


«Ψέματα δεν λέω. Δεν είμαι σαν κάποιον άλλο που έχει γεμίσει την Ελλάδα με ψέματα», τόνισε αρχικά αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον Αλέξη Κούγια, με τον οποίο βρίσκεται στα μαχαίρια από την εποχή που του παρέδωσε τις μετοχές της Παναχαϊκής. 

Για το ενδιαφέρον του για την ΑΕΚ είπε: «Έχει γίνει μόνο μία συζήτηση και τίποτε άλλο. Μέσω ενός φίλου μου έγινε μια συζήτηση και μου είπε πως είναι 4-5 εφοπλιστές στην ομάδα και θέλουν βοήθεια. Το σκέφτομαι διότι αλλιώς δεν θα κάναμε τη συζήτηση. Όμως η σκέψη με την πράξη απέχει πολύ. Δεν ξέρω ακόμη τίποτα για την ΑΕΚ. Θα πρέπει να μάθω τι γίνεται με την ομάδα. Θα κάνουμε μία ακόμη συνάντηση, ίσως και μέσα στην ημέρα». 

Ερωτηθείς αν το ενδιαφέρον έχει φτάσει σε σημείο που να υπάρχουν ανταλλαγές οικονομικών στοιχείων, απάντησε: «Δεν έχουμε φτάσει ακόμη σε αυτό το σημείο. Κάναμε μία συζήτηση για το λόγο που η ΑΕΚ βρίσκεται τρίτη. Δεν πρέπει να βρίσκεται πάντα τρίτη, είναι μεγάλος σύλλογος», ενώ για τη συντριβή από τον Ολυμπιακό και τις αντιδράσεις που προκάλεσε στον κόσμο της ΑΕΚ έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους: «Ένα πράγμα θέλω να τους πω. Να ξεχάσουν το 6-0. Είναι ένα πλασματικό σκορ. Πριν δύο χρόνια, δεύτερη ομάδα στην Ασία βγήκε η Γιουνάιτεντ της Αδελαΐδας. Είχε σαρώσει την ομάδα του Ριβάλντο (Μπουνιοντκόρ) στα ημιτελικά, αλλά στον τελικό, αν και θεωρείτο η καλύτερη ομάδα της Αυστραλίας, έχασε με 6-0 από τη Μέλμπουρν Βίκτορι. Ένα παιχνίδι ήταν, ήταν μια ατυχία. Να κοιτάξουν μπροστά και να πάρουν το Κύπελλο. Τους το εύχομαι. Πιστεύω πως αυτοί οι άνθρωποι που συνάντησα το αξίζουν». 

Τέλος, αναφορικά με τις κατηγορίες πως άφησε χρέη στην Παναχαϊκή φεύγοντας είπε: «Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα που να έπαιξε στην ομάδα του Κώστα Μακρή και να έμεινε απλήρωτος. Για να μην ακούγονται διάφορα ψέματα. Έχω γνώσεις στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν με άφησαν να τις δείξω στην Ελλάδα». 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...