ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Περιμένοντας το πρότζεκτ

Περιμένοντας το πρότζεκτ

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο έχει ερωτηθεί, μετά από παιχνίδια, σχετικά με το μέλλον του στον Παναθηναϊκό και τον σχεδιασμό της ερχόμενης χρονιάς.

Ο Πορτογάλος, όμως, μπορεί να έχει εκφράσει την επιθυμία του να μείνει στο «τριφύλλι», καθώς έχει δεθεί με το κλαμπ και τον κόσμο του, αλλά περιμένει και εκείνος με αγωνία τις διοικητικές εξελίξεις. Δεν ήταν τυχαία η ατάκα του στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου σχετικά με την «δομή του συλλόγου». Ο ίδιος είναι δεδομένο πως πιστεύει στο ρόστερ που δουλεύει από το Δεκέμβριο, όπως δεδομένο είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθεί να παραμείνει αν δει την ομάδα να διαλύεται εξαιτίας της ανικανότητας των μετόχων να καλύψουν οικονομικά τις απαιτήσεις που έχει ο Παναθηναϊκός.

Μάλιστα, όπως έλεγε στο περιβάλλον του «δεν είναι ακόμη η ώρα να συζητάμε συνέχεια για εμένα. Το μέλλον του συλλόγου είναι πολύ πιο σοβαρό από οποιοδήποτε πρόσωπο που δουλεύει για την ομάδα. Όταν ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και αναλυθεί το πλάνο της επόμενης χρονιάς, θα το συζητήσουμε. Τώρα πρέπει να βγάλουμε την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ».

«Αλλού το μυαλό σας»

Από κει και πέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και είχε κάθε λόγο να βάλει «χέρι» στους παίκτες του στο ημίχρονο. «Νικάμε 2-1 χάρη σε δύο όμορφα γκολ αλλά δεν έχετε εδώ το μυαλό σας. Συνέλθετε για να βελτιωθούμε και να μην έχουμε πρόβλημα».

Παράλληλα, στα αποδυτήρια μετά τη λήξη της αναμέτρησης, Τζόρβας και Καραγκούνης προσπαθούσαν να βρουν τι έφταιξε για την κακή εικόνα της ομάδας και άνοιξαν έναν μίνι διάλογο σχετικά με το αγωνιστικό πρόσωπο του «τριφυλλιού» στην επανάληψη.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...