ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Champions Ολυμπιακός 2011-2012

Champions Ολυμπιακός 2011-2012
Το πρωτάθλημα τελείωσε και τυπικά για τον Ολυμπιακό και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» βλέπουν… Champions League. Το KatiMagiko.gr αναλύει τις πιθανές αντιπάλους των Πειραιωτών αλλά και το γκρουπ δυναμικότητας στο οποίο θα βρεθεί η ομάδα.

Μπορεί στα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης η μάχη του τίτλου να μαίνεται ακόμα, όμως στο Λιμάνι, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήδη σχεδιάζουν την ομάδα της νέας περιόδου, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» χρίστηκαν από τώρα πρωταθλητές και επίσημα, κερδίζοντας παράλληλα το εισιτήριο για τους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League 2011-2012.

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, και τη νέα σεζόν οι ομάδες που θα αγωνιστούν στο κυρίως μέρος της διοργάνωσης θα είναι 32 στον αριθμό με τις 22 από αυτές να παίρνουν απευθείας το εισιτήριο για τους ομίλους. Μια από τις 21 ομάδες είναι φυσικά και ο Ολυμπιακός που αρχίζει από τώρα τους πρώτους υπολογισμούς του σχετικά με τις πιθανές αντιπάλους.

Καταστροφική η φετινή, σώθηκε πέρσι

Η αλήθεια είναι πως η φετινή (στην ουσία η περσινή) κάκιστη σεζόν στο Europa League για τον Ολυμπιακό που του απέφερε μόλις 2,520 βαθμούς στην βαθμολογία του UEFA Ranking, έριξε τον «ερυθρόλευκο» μέσο όρο της πενταετίας σημαντικά κι έτσι το άθροισμα των πόντων των Πειραιωτών είναι 50,833. Μάλιστα χαρακτηριστικό είναι πως σωτήρια για τον Ολυμπιακό είναι η σεζόν 2009-2010 που έφτασε στους «16» της διοργάνωσης και πήρε 17,580 βαθμούς.

Όλα δείχνουν 3ο γκρουπ

Πάντως, εξετάζοντας την τάση των ομάδων και των βαθμολογιών τόσο τις περασμένες σεζόν όσο και με τα έως τώρα φετινά δεδομένα, ο Ολυμπιακός με τους βαθμούς που έχει αναμένεται να βρεθεί εκτός απροόπτου στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας, ενώ έχει και κάποιες πιθανότητες να «χτυπήσει» 2ο όμως μοιάζει προς το παρών αρκετά δύσκολο.

Έτσι, ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει σίγουρα μία ομάδα-φόβητρο και μία πολύ ισχυρή, ενώ θα έχει όπως όλα δείχνουν και μία θεωρητικά πάντα «μικρή» ομάδα είτε από Βαλκάνια είτε από Σκανδιναβία είτε από κάτι… παρεμφερές.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...