ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Αδαμίδης: «Μεγάλη ντροπή»

Άστραψε και βρόντηξε ο Σταύρος Αδαμίδης μιλώντας στους παίκτες της ΑΕΚ στη σημερινή πρωινή προπόνηση. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ πέρασε από τις εγκαταστάσεις των Σπάτων και μίλησε με έντονο ύφος και σκληρά λόγια σε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα για τη συντριβή από τον Ολυμπιακό. 
Αδαμίδης: «Μεγάλη ντροπή»


«Καταφέραμε να γραφτείτε με μαύρα γράμματα στην ιστορία της ομάδας. Η ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν μεγάλη ντροπή. Ακόμη και η κατάκτηση του Κυπέλλου ίσως να μη φτάνει για να την απαλύνει. Αν δεν ήμουν πρόεδρος μπορεί να σας περίμενα κι εγώ με τους οπαδούς. Μιλούσαμε τέσσερις ώρες μαζί τους μετά τον αγώνα της Κυριακής και προσπαθούσα να τους εξηγήσω τα ανεξήγητα. Εγώ σαν πρόεδρος αναλαμβάνω το μερίδιο ευθυνών που μου αναλογεί και το ίδιο καλώ και σας να κάνετε», είπε ο Σταύρος Αδαμίδης, ενώ ανακοίνωσε πως «… εντός 24 ωρών θα σας ανακοινωθεί το ύψος του προστίμου που θα σας επιβληθεί». 

Όσο για τη συνέχεια, προειδοποίησε πως «… περιμένω από σας να μη χάσετε άλλο ματς μέχρι το τέλος της περιόδου και να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Αντίπαλοί μας είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός κι όποιος δεν καταλαβαίνει, πρέπει να φύγει». 

Ο Μανόλο Χιμένεθ από την πλευρά του κι αφού ολοκλήρωσε την κατσάδα του ο πρόεδρος της ΠΑΕ, είπε: «Έχουμε συνειδητοποιήσει όλοι το μέγεθος της ήττας, τόσο εγώ όσο και οι παίκτες. Ο καθένας γνωρίζει τις ευθύνες που έχει. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε το Κύπελλο και να τερματίσουμε πρώτοι στα play-offs», ενώ ο Σανέλ Γιάχιτς, που μίλησε εκ μέρους των παικτών, είπε: «Είμαστε όλοι στενοχωρημένοι για αυτό που έγινε, είτε παίξαμε είτε δεν παίξαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα κάνουμε τα πάντα από εδώ και πέρα να φέρουμε κάποιες επιτυχίες, να πάρουμε το Κύπελλο και να βγούμε πρώτοι στα play-offs». 

Η προπόνηση έγινε με τη διακριτική παρουσία αστυνομικών δυνάμεων έξω από το προπονητικό κέντρο, υπό το φόβο αντιδράσεων εξαγριωμένων οπαδών της ΑΕΚ. Ωστόσο όλα κύλησαν ομαλά και δεν υπήρχε άλλη δυσάρεστη επίσκεψη για τους ποδοσφαιριστές πέραν αυτής του Σταύρου Αδαμίδη. 

Απουσίες από την προπόνηση 

Χωρίς τους διεθνείς πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης. Σε αυτή δεν συμμετείχε λόγω ίωσης ο Νέιθαν Μπερνς. Ο Τραϊανός Δέλλας και ο Ίσμαελ Μπλάνκο ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Νίκος Καράμπελας, ο Γρηγόρης Μάκος, ο Κλαούντιο Νταντόμο και ο Λευτέρης Ιντζόγλου ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Για τον αγώνα της επόμενης Κυριακής απέναντι στον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Κώστας Μανωλάς.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...