ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Πασκουάλ: «Δεν είμαστε φαβορί»

Πασκουάλ: «Δεν είμαστε φαβορί»
Τον τίτλο του φαβορί, που άπαντες δίνουν στην ομάδα του, την Μπαρτσελόνα, στη σειρά των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό αποποιήθηκε με δηλώσεις του ο Τσάβι Πασκουάλ...

Στη συνέντευξη Τύπου του παραμονές του πρώτου ματς, ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» τόνισε πως και οι δύο ομάδες αξίζουν να είναι στο φάιναλ φορ και είναι κρίμα για τη μία που δεν θα δώσει το «παρών».

«Πολλοί μας λένε φαβορί, αλλά δεν συμμερίζομαι την άποψή τους. Είναι εύκολο για εμάς γιατί παίζουμε εντός έδρας, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι δύσκολος αντίπαλος και ίσως παίζει καλύτερα εκτός έδρας απ' ό,τι εντός, λόγω πίεσης. Θα προσεγγίσουμε το πρώτο ματς ως... το τελευταίο της σειράς. Σαν να είναι τελικός. Πρέπει να κάνουμε το 1-0, γιατί θέλουμε να πάμε στην Ελλάδα, στην κολασμένη ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, έχοντας τουλάχιστον μια νίκη.

Είμαστε οι δύο τελευταίοι πρωταθλητές Ευρώπης κι αν το "σταύρωμα" ήταν διαφορετικό κι οι δύο ομάδες θα είναι στο Final Four. Είναι κρίμα που μία εκ των δύο δε θα είναι παρούσα» τόνισε και συνέχισε: «Πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει, εννοώντας και σε άμυνα και σε επίθεση. Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη. Θέλω οι παίκτες μου να ελέγξουν τα συναισθήματά τους. Θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετική ομάδα. Απέκτησε τον Σάτο και τον Καϊμακόγλου...».

Κατόπιν ο Πασκουάλ έπλεξε το εγκώμιο των Διαμαντίδη και Μπατίστ: «Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Όπως κι ο Μπατίστ. Ο Διαμαντίδης κοντρολάρει το παιχνίδι, έχει χαρακτήρα και πολύ καλά πάσα. Θα δώσει την κατάλληλη πάσα στον κατάλληλο συμπαίκτη. Ο δε Μπατίστ δεν είναι ψηλός όσο οι δικοί μας. Μπορούμε να τον "πονέσουμε" και αυτόν και τον Παναθηναϊκό», σημείωσε.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...