ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

«Ενδιαφέρον από τον Πειραιά»

«Ενδιαφέρον από τον Πειραιά»
Ο Δημήτρης Ανάκογλου μιλάει στο gazzetta.gr για τη νίκη του Πανσερραϊκού επί του Παναθηναϊκού, σχολιάζει την απόδοση των «πρασίνων» και αναφέρεται στις... ματιές που του ρίχνει ο Ολυμπιακός.

Ο 19χρονος μέσος των “λιονταριών” ήταν ο δημιουργός του τέρματος που έκρινε την αναμέτρηση, σερβίροντας έτοιμο γκολ στον Γιώργο Γεωργιάδη στο 43ο λεπτό. Ο νεαρός και ταλαντούχος Σερραίος ποδοσφαιριστής που στα μέσα της χρονιάς απασχόλησε τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και το καλοκαίρι αναμένεται να απασχολήσει ακόμη περισσότερες ομάδες, ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του Παύλου Δημητρίου, η οποία πέτυχε την 6η νίκη του στο πρωτάθλημα. Ο Δημήτρης Ανάκογλου συμπλήρωσε 17 συμμετοχές στην εφετινή Superleague και μιλώντας στο gazzetta.gr, άφησε να εννοηθεί ότι σύντομα θα μετακομίσει σε άλλες πολιτείες...

- Πόσο δύσκολο είναι για ένα ποδοσφαιριστή να είναι συγκεντρωμένος σε ένα τόσο αδιάφορο παιχνίδι, όσο το χθεσινό με τον Παναθηναϊκό; Όχι μόνο για σας αλλά και για τους περυσινούς πρωταθλητές...

«Για μας ήταν περισσότερο ένας αγώνας περισσότερο γοήτρου, γιατί εδώ και λίγες αγωνιστικές είχαμε χάσει και τις τελευταίες βαθμολογικές ελπίδες σωτηρίας... Ωστόσο, εμείς έχουμε αποφασίσει να αντιμετωπίσουμε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια με την δέουσα σοβαρότητα και να επιδιώξουμε να τα κερδίσουμε για να κλείσουμε με ευχάριστη νότα την χρονιά. Ειδικότερα, όταν έχουμε να παίξουμε με μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, είναι λογικό να έχουμε ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο... Αυτό ισχύει για όλους και πόσο μάλλον για κάποια παιδιά που θα μείνουν και του χρόνου στην ομάδα και πρέπει να πάρουν ευκαιρίες για να στηρίξουν την προσπάθεια επανόδου στην Superleague...»

- Για να το λες, σημαίνει ότι κάτι ξέρεις... Επομένως ετοιμάζεις βαλίτσες; Ισχύει ότι βρίσκεσαι κοντά στον Ολυμπιακό;

«Τίποτε δεν ισχύει... Κάποιες συζητήσεις έγιναν στο πλαίσιο των οποίων μου μεταφέρθηκε το ενδιαφέρον της ομάδας του Πειραιά... Για την ώρα ανήκω στον Πανσερραϊκό».

- Ποια είναι η δική σου επιθυμία;

«Σίγουρα κάθε παίκτης θα ήθελε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να πάρει μετεγγραφή σε μία μεγάλη ομάδα. Αυτό, όμως, είναι θέμα κατά κύριο λόγο του προέδρου του Πανσερραϊκού... Ας τελειώσει πρώτη η σεζόν και μετά θα δούμε».

- Αγωνιστικά, το παιχνίδι πως σου φάνηκε; Ισχύει ότι δεν συναντήσατε μεγάλη αντίδραση από τον Παναθηναϊκό;

«Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και παίξαμε με πάθος, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που ξεκίνησε πολύ χαλαρά χωρίς μεγάλη αγωνιστική διάθεση... Ήταν εμφανές ότι η ομάδα τους ταξίδεψε από την Αθήνα χωρίς κίνητρο και αυτό προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε. Στο πρώτο μέρος, είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις κι ευτυχήσαμε να σκοράρουμε λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου. Στο 2ο μέρος, δεν δυσκολευτήκαμε ιδιαίτερα και νομίζω ότι η νίκη μας χαρακτηρίζεται απολύτως δίκαιη...»

- Επομένως, μας λες ότι δεν απειληθήκατε σχεδόν καθόλου;

«Έτσι είναι... Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό αλλά ο Παναθηναϊκός που είδαμε στο γήπεδο, δεν ήταν αυτός που περιμέναμε να αντιμετωπίσουμε... Δε φάνηκε να καίγεται ούτε καν να ισοφαρίσει...»

- Πως ερμηνεύεις αυτή την αγωνιστική συμπεριφορά;

«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι είναι εγνωσμένης αξίας και ποιότητας. Δεν πιστεύω ότι δεν ήθελαν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Απλά, ίσως να μην είχαν ενδιαφέρον και όρεξη... Μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και την απώλεια του πρωταθλήματος, σε ένα βαθμό είναι λογικό να μην έχουν μεγάλη αγωνιστική διάθεση...»

- Το εφετινό πρωτάθλημα πως σου φάνηκε;

«Προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου γιατί ήταν ανταγωνιστικό μόνο για λίγες αγωνιστικές. Ο Ολυμπιακός “καθάρισε” πολύ γρήγορα την υπόθεση του τίτλου, η μάχη του υποβιβασμού, ουσιαστικά, κρίθηκε πολύ νωρίς για τις δύο από τις τρεις ομάδες, τον Πανσερραϊκό και τη Λάρισα και το μόνο ενδιαφέρον περιορίστηκε στις δύο τελευταίες θέσεις των πλέϊ-οφ.»

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...