ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Είδαν τον… άλλο Πορτογάλο

Είδαν τον… άλλο Πορτογάλο
Όσοι θεωρούσαν τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ανεκτικό, καλό θα είναι να αναθεωρήσουν. Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις και σε έντονο ύφος στους παίκτες του Παναθηναϊκού για την εικόνα τους στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό και τη γενικότερη χαλαρότητα που επιδεικνύουν εσχάτως. 

«Σας είχα πει να μην παρουσιάσουμε ανάλογο πρόσωπο με αυτό του ματς με τη Λάρισα και όχι μόνο δεν με ακούσατε, αλλά ήσασταν και χειρότεροι. Αυτή η εικόνα που παρουσιάσατε δεν αξίζει στον Παναθηναϊκό. Περπατούσατε μέσα στο γήπεδο. Είστε επαγγελματίες και οι υποχρεώσεις σας δεν έχουν τελειώσει. Έχουμε δύο ματς ακόμη στο πρωτάθλημα και μετά τα play-offs, όπου πρέπει να κερδίσουμε τη θέση για τα προκριματικά του Champions League, αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα απέναντί στον κόσμο μας που μας έχει στηρίξει», είπε ο Φερέιρα, ενώ απευθυνόμενους στους πιο έμπειρους παίκτες είπε πως «… περιμένω να βοηθήσετε τα άλλα παιδιά για να ξυπνήσουμε σαν ομάδα και να παρουσιάσουμε στη συνέχεια το καλό πρόσωπο που δείξαμε στα ντέρμπι». 

Στόχος του να τους «ταρακουνήσει» και να τους αφυπνίσει εν όψει των δύο τελευταίων αγωνιστικών και κυρίως τα play-offs που ακολουθούν και μέσω των οποίων οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν τον εναπομείναντα στόχο της θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Είναι πιθανό την Τετάρτη θα περάσει από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας για να μιλήσει στους παίκτες του Παναθηναϊκού και ο Δημήτρης Γόντικας, για να 

δώσει ανάλογο μήνυμα στους «πράσινους».
Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...