ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ψάχνοντας σανίδα σωτηρίας

Ψάχνοντας σανίδα σωτηρίας
Η έκρυθμη κατάσταση στις τάξεις της ΑΕΚ ωθεί προς την έξοδο όχι μόνο τους μετόχους, τον πρόεδρο και τον προπονητή, αλλά και έναν-έναν τους ποδοσφαιριστές, πρωτοκλασάτους και μη. Η «Ένωση» ψάχνει απεγνωσμένα μία σανίδα σωτηρίας, μία αχτίδα φωτός μέσα στο σκοτάδι που δείχνει να σκεπάζει το παρόν και το μέλλον της. Αυτή φαίνεται πως αναζητείται σε δύο πρόσωπα, τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Πόλυ Χατζηϊωάννου. 

Σύμφωνα με την «Εξέδρα», τις τελευταίες ημέρες εντείνονται οι πιέσεις οργανωμένων και μη οπαδών της ΑΕΚ προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη για να επιστρέψει στην ΠΑΕ και να δώσει τη λύση. Παράλληλα, ο Δημήτρης Χατζηχρήστος δήλωσε χθες ανοικτά πως πρόθεσή του είναι να προσεγγίσει τον Πόλυ Χατζηϊωάννου, πρώην μέτοχο του συλλόγου, να επιστρέψει, θεωρώντας πως έχει την οικονομική ισχύ για να βγάλει την ΑΕΚ από τη δύσκολη θέση. 

Αν το… πρέσινγκ προς τους δύο επιφανείς επιχειρηματίες φέρει αποτελέσματα είναι όχι απλώς άγνωστο, αλλά και εξαιρετικά αμφίβολο. Άλλωστε στην παρούσα φάση, με τα χρέη να συσσωρεύονται και το κλίμα γύρω από την ομάδα να μυρίζει μπαρούτι, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ μόνο ελκυστική δεν είναι για κάθε υποψήφιο επενδυτή. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...