ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ο Βαλβέρδε και οι… άλλοι!

Ο Βαλβέρδε και οι… άλλοι!
Το αίνιγμα του Ερνέστο Βαλβέρδε ουσιαστικά άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και πλέον ο Ολυμπιακός ψάχνει και για αντικαταστάτη του Βάσκου. Πολλά τα ονόματα, με το βλέμμα όμως στην Ισπανία!Αινιγματικός στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Ολυμπιακός δια μέσου του Γιάννη Μώραλη τόνισε πως υπάρχει… διετές συμβόλαιο, όμως η στάση του Βάσκου έδωσε τροφή για αντικαταστάτες. Το θέμα δεν λύθηκε, και πλέον πληθαίνουν οι πληροφορίες που λένε πως ο Βαλβέρδε δεν θα μείνει και την επόμενη σεζόν στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός περιμένει το τέλος του πρωταθλήματος, ο Βάσκος θα… μιλήσει τότε και πιθανόν να… χαιρετήσει, όμως αυτό δεν σημαίνει πως στον Πειραιά δεν ψάχνονται. Αντίθετα, η στάση του Βαλβέρδε… κινητοποίησε τους «ερυθρόλευκους» που θέλουν να έχουν έτοιμη λύση.

Καπαρός, Άντιτς και… Κούπερ!
Ο Ολυμπιακός δεν έχει την πίεση της προηγούμενης σεζόν, αλλά δεν θέλει και να… τρέχει την τελευταία στιγμή. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιθυμεί προπονητή ικανό να ανταπεξέλθει στις υψηλές φιλοδοξίες, το βλέμμα είναι στην Ισπανία, με τον Χοακίν Καπαρός να… αρέσει πολύ, ενώ στη λίστα υπάρχει και ο Γκρεγκόριο Μανθάνο!

Αν ένα όνομα πάντως παίζει περισσότερα από τα άλλα τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν είναι αυτό του Ράντομιρ Άντιτς, αλλά του Ραούλ Έκτορ Κούπερ. Ο Αργεντίνος έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, γνωρίζει καλά πλέον τη Σούπερ Λίγκα και χαίρει της εκτίμησης αρκετών στον Ολυμπιακό!

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...