ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Το... μπάχαλο απειλεί τον Ζεσουάλδο!

Το... μπάχαλο απειλεί τον Ζεσουάλδο!
Το διοικητικό μπάχαλο και το ανύπαρκτο όραμα ενόψει της νέας σεζόν προβληματίζουν ολοένα και περισσότερο τον Ζεσούαλδο Φερέιρα! Η σιγουριά για το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ, οι διαπιστώσεις για το κλαμπ και οι απαιτήσεις του Πορτογάλου.Αν και δεν έχει κλείσει ούτε ένα εξάμηνο στην Ελλάδα, έχει καταλάβει με τον καλύτερο τρόπο ότι την μία μέρα «μπορεί να είσαι καλός προπονητής» και την επόμενη «το νούμερο ένα πρόβλημα του συλλόγου». Δεδομένα, πάντως, ήταν εκείνος που έβαλε σε μια τάξη το μπάχαλο που συνάντησε και παρουσίασε έναν Παναθηναϊκό ιδανικό για να γυρίσει το πρωτάθλημα.

Χωρίς μισή μεταγραφή, χωρίς μισό άνθρωπο να βρεθεί στο πλευρό του και να τον βοηθήσει. Ειδικά από την ημέρα που αποχώρησε ο Κάρλος Φρέιτας τα πράγματα έχουν γίνει σαφώς πιο δύσκολα για τον Ζεσουάλδο. Και όσο περνά ο καιρός και το διοικητικό μπάχαλο συνεχίζεται, τόσο ο 64χρονος προπονητής θα παρουσιάζει συμπτώματα… Φρέιτας.

Έχει αρχίσει ήδη να προβληματίζεται με την όλη κατάσταση, καθώς δεν βλέπει πλάνο και όραμα για την επόμενη μέρα, για την νέα αγωνιστική περίοδο, όταν θα ήθελε να έχει την ευκαιρία να φτιάξει τον δικό του Παναθηναϊκό. Σκασμένος ήταν ο Φερέιρα αλλά όχι τόσο με την ήττα από τις Σέρρες. Θεωρεί ότι ήταν μια κακή παρένθεση και πως οι παίκτες του στα πλέι-οφ θα βγάλουν την ομάδα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εξάλλου με το +3 στην ειδική βαθμολογία, θα πρέπει να γίνει… ομαδική αυτοκτονία για να χαθεί το εισιτήριο. Αυτό που βάζει σε σκέψεις τον Πορτογάλο, όσον αφορά την νέα σεζόν και την παραμονή του, είναι το μπάχαλο που επικρατεί διοικητικά.

Το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει κάτσει στο τραπέζι να συζητήσει ένα πλάνο, το γεγονός ότι δεν μπορεί να «χτίσει» αυτό που θέλει και που θεωρεί σωστό. «Ξέρω ότι δεν είμαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος. Θέλω όλα να γίνονται στην εντέλεια. Έχω ιδέες, θέλω να φτιάξω κάτι μεγάλο αλλά πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη υποστήριξη. Πρέπει πολλά να αλλάξουν στον Παναθηναϊκό. Όλα είναι τόσο μπερδεμένα» συνηθίζει να λέει στους συνεργάτες του μετά το… φιάσκο του τελευταίου διοικητικού συμβουλίου.

Είναι ξεκάθαρο ότι όλη αυτή η κατάσταση που έφερε στην πόρτα της εξόδου και με τα χέρια «δεμένα» τους Αντωνίου και Φρέιτας απειλεί τώρα και τον προπονητή. Γιατί σωστή η κριτική όταν παρουσιάζει αυτή την άθλια εικόνα ο Παναθηναϊκός στις Σέρρες αλλά θα πρέπει πρώτα να σκεφτόμαστε και τις συνθήκες.

Για όσους το έχουν ξεχάσει, ο Πορτογάλος ανέλαβε τέλη Νοέμβρη. Στα τέλη Γενάρη έμεινε χωρίς στήριγμα(παραίτηση Φρέιτας) και με μια ομάδα, για την οποία μόνο αυτός δεν ευθύνεται. Για αυτό στον Παναθηναϊκό, αν θέλουν στις πράξεις και όχι μόνο στα λόγια να συνεχίσουν με τον Ζεσουάλδο, να βρουν τρόπους να τον «ζεστάνουν», λύσεις που θα τον βοηθήσει να κάνει καλύτερα την δουλειά του. Αλλιώς ακόμη ένας αξιόλογος τεχνικός θα μοιάζει σαν τον… τρελό του χωριού που ήρθε και δεν ακούμπησε.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...