ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Να πάρει θέση ο Βαλβέρδε

Ο Βαλβέρδε και οι… άλλοι!
Κύριε πρόεδρε,

Τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Ο Βαλβέρδε κάτι κρύβει. *Την επιθυμία του να φύγει; Το ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ. Κατά την άποψή μου έχει φύγει... Είναι πολύ δυνατό το οικογενειακό του πρόβλημα που τον «κρατάει» στην Ισπανία.

*Ίσως κρύβει κάποια απαίτηση η οποία δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα. Και μην υπολογίσετε το συμβόλαιο, αν είναι 1+1 ή δύο. Πιο πολύ αυτό λειτουργεί υπέρ του εργαζόμενου, οπότε αν θέλει να φύγει το τελευταίο που θα τον κρατήσει είναι το συμβόλαιο.

*Ίσως τον έχει κλονίσει η ΣΚΛΗΡΗ κριτική, που άγγιξε το βαθμό της επίθεσης, πριν από λίγο καιρό, από διάφορα ΜΜΕ. Ανησυχεί ίσως; Φοβάται κάτι; Μία κακή πορεία που ίσως τον οδηγήσει στην έξοδο; Άβυσσος η ψυχή του Ερνέστο.

*Το πιο σωστό έγραψε πριν από λίγες μέρες η «Γάτα».
Πώς η... ομάδα που τον θέλει πίσω στην Ισπανία δεν είναι άλλη από τη γυναίκα του. Είναι ακριβώς έτσι.

*Θα πείτε, γιατί αυτή η ασάφεια στις δηλώσεις του. Είναι απλό. Αν ήταν θετική για τον Ολυμπιακό η απόφασή του, γιατί να μη το ’λεγε... Δεν θέλει όμως να στενοχωρήσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού που τον αγαπούν, και το πιθανότερο είναι ό,τι κάνει να το ανακοινώσει μετά από τη φιέστα!

*Σε κάθε περίπτωση ο κ. Βαλβέρδε πρέπει να πάρει θέση ΑΜΕΣΑ. Δεν υπάρχει λόγος να αιωρείται ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

*Ο κ. Μαρινάκης σέβεται την επιθυμία του προπονητή, που προσφέρει ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΡΕΜΙΑ, νομίζω όμως πως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να περιμένει.

*Ίσως η επόμενη μέρα είναι χωρίς τον Ερνέστο. Αυτό είναι ένα θέμα σοβαρό, οι αποφάσεις πρέπει να είναι άμεσες και για να συμβεί αυτό πρέπει ο ίδιος ο Ισπανός να μιλήσει. Να ανακοινώσει όμορφα και ωραία την απόφασή του.

*Έτσι θα λυθούν και τα χέρια του προέδρου του Ολυμπιακού, για τον οποίο είμαι απολύτως βέβαιος πως, και ο επόμενος θα ’ναι ακόμα πιο καλός από τον Ισπανό που έφερε δύο τίτλους στο «Καραϊσκάκη»...

Με σεβασμό

ΥΓ.: Υπάρχουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ, διάδοχες λύσεις...

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...