ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Προς ασφαλιστικά για Χριστοφιδέλη

Προς ασφαλιστικά για Χριστοφιδέλη
Το τελευταίο τους χαρτί για να δικαιωθούν με τον Χριστοφιδέλη ετοιμάζουν οι «πράσινοι». Συγκεκριμένα σκέφτονται σοβαρά να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα και να μην αρχίσουν τα πλέι οφ μέχρι να εκδοθεί η απόφαση για τον διεθνή ακραίο. Συνάντηση με τους παίκτες θα έχουν οι οπαδοί την Τρίτη.Παρότι με δεδομένο το δεδικασμένο Σιριάνις το δίκιο φαίνεται να είναι με το μέρος τους, στον Παναθηναϊκό δεν θέλησαν να είναι ιδιαίτερα επιθετικοί όσον αφορά την υπόθεση του Κώστα Χριστοφιδέλη. Όταν η ΕΣΑΠ χωρίς κανείς εκτός από τις ομάδες που το καταψήφισαν, δεν δέχτηκε το συμβόλαιο του ακραίου του «τριφυλλιού», η λύση ήταν η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, κάτι που φυσικά και έγινε.
Οι «πράσινοι» το μόνο αίτημα που είχαν κάνει στο ΑΣΕΑΔ, ήταν να βγει η απόφαση το συντομότερο δυνατό, καθώς η επιστροφή ή όχι του παίκτη είναι σε θέση να κρίνει πράγματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μια απόφαση όμως που ακόμα δεν έχει βγει και την Τετάρτη αρχίζουν τα πλέι οφ. Βλέποντας την αργοπορία, στον Παναθηναϊκό σκέφτονται πολύ σοβαρά να κάνουν ασφαλιστικά μέτρα με αίτημα να μην αρχίσουν τα πλέι οφ αν δεν βγει η απόφαση για τον Χριστοφιδέλη. Ακόμα δεν είναι κάτι σίγουρο, ωστόσο είναι πολύ πιθανόν να γίνει και μάλιστα μια τέτοια κίνηση έχει πολλές πιθανότητες να έχει επιτυχία, κάτι που μας ανέφεραν και νομικοί στους οποίους απευθυνθήκαμε.

«Κληρώνει» για Λάππα

Η ανάγκη για ασφαλιστικά γίνεται ακόμα μεγαλύτερη σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Ηλία Λάππα. Ο διεθνής ακραίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον ώμο και σήμερα έκανε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας θα φανούν τη Δευτέρα. Πάντως οι πιθανότητες να παίξει ο Λάππας στο ντέρμπι της Τετάρτης είναι μοιρασμένες.

Στη Γλυφάδα οι οργανωμένοι

Την επιθυμία τους να βρεθούν στη Γλυφάδα και να μιλήσουν στους παίκτες πριν τα πλέι οφ, εξέφρασαν στους ανθρώπους της ομάδας οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Η επιθυμία τους έγινε δεκτή και την Τρίτη, αντιπροσωπεία των οργανωμένων θα πάρει στο «Μάκης Λιούγκας» και θα μιλήσει με τον Λάιο και τους παίκτες του μια μέρα πριν από την έναρξη των πλέι οφ.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...