ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Τον έβγαλε... off!

Τον έβγαλε... off!
Αν και βρέθηκε να χάνει, και με δέκα παίκτες λόγω δολοφονικού χτυπήματος του Καστίγιο, ο Άρης πέρασε από την Τρίπολη (2-1), έβγαλε ουσιαστικά off τον Αστέρα και ελπίζει για playoffs.Σε ένα ματς με συγκλονιστική εξέλιξη, ο Άρης πήρε παλικαρίσια νίκη στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, ο οποίος έχασε ευκαιρίες και τελικά το πλήρωσε με ήττα. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με τον Ορόθκο και στο 40' απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Καστίγιο σε μία αψυχολόγητη ενέργεια στο κέντρο, κοντά στη γραμμή του πλαγίου. Στο 44' ο Κόκε κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος για το 1-1, το οποίο ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν και έχασαν τρομερές ευκαιρίες με Αρσενίεβιτς και Ροζέριο, όμως ο Άρης ήταν αυτός που έκανε τη ζημιά με τον Λαζαρίδη, ο οποίος με προβολή έκανε το 1-2 και δεν το πανηγύρισε. Στο 90' Μπαστία δεν κατάφερε να δώσει από τη βούλα του πέναλτι βαθμό στον Αστέρα, καθώς ο Χουάνμα απέκρουσε και κράτησε τη νίκη, αφήνοντας την ομάδα του Δερμιτζάκη με λίγες ελπίδες για παραμονή. Τρίτη νίκη σε τρία ματς με τον Τσιώλη ο Άρης, ενώ ο Αστέρας τελείωσε επίσης το ματς με δέκα λόγω αποβολής του Φρανκού με δεύτερη κίτρινη στο 85' (και οι δύο για θέατρο).

Man of the match:
Δεν γίνεται να είναι άλλος από τον τερματοφύλακα του Άρη, Χουάνμα. Ο Ισπανός απέκρουσε το πέναλτι του Μπαστία στο 90' και κράτησε τη μεγάλη νίκη για τον Άρη με 2-1, η οποία του δίνει ελπίδες για τα playoffs.

Αδύναμος κρίκος: Νέρι Καστίγιο. Ο Μεξικανός έχασε την ψυχραιμία του στο πρώτο μέρος και πάτησε το πόδι του Μπαστία με δολοφονικό χτύπημα. Δικαίως πήγε στα αποδυτήρια, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα από πολύ νωρίς στην αναμέτρηση της Τρίπολης.

Στο ύψος του: Νίκος Λαζαρίδης. Ο Έλληνας στόπερ ήταν αυτός που έβαλε το χρυσό γκολ του Άρη μέσα σε ένα γήπεδο στο οποίο έπαιξε αρκετά χρόνια. Ο κεντρικός αμυντικός δεν το πανηγύρισε, καθώς ο Αστέρας είναι η ομάδα στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι.

Η γκάφα: Μπαστία. Είχε την ευκαιρία να σκοράρει και να δώσει πολύτιμο βαθμό στη σκληρή μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία. Ο Αργεντινός όμως δεν τα κατάφερε από την άσπρη βούλα και ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση όσον αφορά την προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού.

Το στραγάλι: Σωστές οι αποφάσεις του Κωνσταντινέα, ο οποίος ήταν σε καλό απόγευμα. Δεν ισχύει το ίδιο με τους βοηθούς του, οι οποίοι σταμάτησαν τον Άρη σε μια-δυο περιπτώσεις με ανύπαρκτα οφσάιντ.

Το ταμείο του gazzetta.gr: Εγγύηση στο πρόσωπο του Τσιώλη βρήκε ο Άρης, ο οποίος έδειξε... χαρακτήρα και έκανε τρίτη ανατροπή στα τρία ματς που ο Έλληνας τεχνικός είναι στον πάγκο. Μπορεί ΠΑΟΚ και Βόλος να κέρδισαν, όμως οι Κίτρινοι έχουν μαθηματικές ελπίδες για playoffs, όπως επίσης και μεγάλη βοήθεια από τον πάγκο. Αν ο Τσιώλης ήταν λίγες βδομάδες πιο πριν στο «Βικελίδης», ο Άρης θα έμπαινε εύκολα στην πεντάδα.

Οι συνθέσεις


Αστέρας Τρίπολης (Παύλος Δερμιτζάκης): Ντεγκρά, Ρούμπιλ, Ουριμπάρι, Ορόθκο, Μπαρτολίνι, Μπαστία, Λαδάκης (72' Φορτούνης), Φρανκού, Ουντότζι (61' Αρσενίεβιτς), Ροζέριο (78' Παπάζογλου), Ματούσιακ.

Αρης (Σάκης Τσιώλης): Μπαρέρο, Βαγγέλη, Μίσελ, Λαζαρίδης, Ρονάλντο, Σακάτα (38' Καζναφέρης), Φατί, Τόχα, Καστίγιο, Κόκε (72' Μενδρινός), Τσέζαρεκ (57' Πορτίγια).

Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...