ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Σαν να μην πέρασε μια μέρα

Σαν να μην πέρασε μια μέρα
Μάταια περιμέναμε να αποβεί ευεργετική για τον ΠΑΟΚ η διακοπή του πρωταθλήματος. Τουλάχιστον η εικόνα της ομάδας στον αγώνα με τη Λάρισα δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί, με δεδομένο ότι οι παίκτες θα είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν σωματικά και ψυχολογικά.
Ο Δικέφαλος κατάφερε να κερδίσει τους Θεσσαλούς, αλλά το πέτυχε με μεγάλη δυσκολία και πολύ κόπο. Παρά την πολύ καλή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι περίπου 10.000 φίλαθλοι του που βρέθηκαν στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε «κουμπωμένος», με αρκετά προβλήματα στην οργάνωση και όχι μόνο. Αργή ανάπτυξη, κακές επιλογές στην επίθεση, αργά αντανακλαστικά στην άμυνα συνθέτουν την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα.

Με ελάχιστες εξαιρέσεις, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ανεβάσει στροφές, να απειλήσει ουσιαστικά τον αντίπαλό του, ενώ παράλληλα κινδύνεψε πολλές φορές να δεχθεί γκολ κυρίως από τις ενέργειες του Τσιμπάμπα (που σε αρκετές περιπτώσεις έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα του ΠΑΟΚ) και την κεφαλιά του Νταμπίζα που εξουδετέρωσε με υπερπροσπάθεια ο Χαλκιάς λίγο πριν από την εκπνοή του αγώνα.

Μακάρι να υπήρχαν δικαιολογίες, αλλά δεν υπάρχουν. Το άγχος το είχε η Λάρισα και όχι ο ΠΑΟΚ, που επίσης είχε τη δυνατότητα να αγωνιστεί πλήρης με δεδομένο ότι η τεχνική ηγεσία είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση της.

Ο Δικέφαλος που είδαμε την Κυριακή δεν ήταν η ομάδα που θέλουν να βλέπουν οι φίλαθλοί του και μάλιστα με αντιπάλους όπως η Λάρισα μέσα στην Τούμπα. Είναι λοιπόν γεγονός ότι και το ποδοσφαιρικό τμήμα -όπως εξάλλου και η διοίκηση- χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ ή αν θέλετε, ένα ακόμα ηλεκτροσόκ ενόψει των δύο τελευταίων αγωνιστικών και κυρίως ενόψει των πλέι οφ.

Με εμφανίσεις όπως αυτή κόντρα στην ΑΕΛ ο Δικέφαλος δεν έχει καμία τύχη να διακριθεί στο μίνι πρωτάθλημα του Μαΐου. Η ομάδα εμφανίζεται ακόμα σαφώς επηρεασμένη και απογοητευμένη από την απώλεια της ευκαιρίας να κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδας, ενώ αποδείχθηκε ότι η ανάπαυλα των 15 ημερών δεν ήταν αρκετή για να ξεκουραστούν οι παίκτες κι αυτό είναι ένα μήνυμα προς τη διοίκηση για τη στρατηγική που θα ακολουθήσει το καλοκαίρι στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

ΥΓ1. Δυστυχώς ο Έτο συνεχίζει να προκαλεί προβληματισμό με τις εμφανίσεις του, σε αντίθεση με τον Αρίας που είχε πολύ καλή παρουσία ως αντικαταστάτης του Γκαρσία και πιθανόν να εξελιχθεί σε πετυχημένη επιλογή. Στη νέα περίοδο, πάντα, και με δεδομένο ότι θα συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας το καλοκαίρι.

ΥΓ2. Ο Αθανασιάδης έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά για άλλη μία φορά. Ίσως αν είχε χρησιμοποιηθεί από την αρχή στη θέση του «βαρύ κι ασήκωτου» Μουσλίμοβιτς να κατάφερνε ο ΠΑΟΚ να φθάσει με μεγαλύτερη άνεση στη νίκη και στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...