ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Θόλωσε τα... νερά ο Βαλβέρδε!

Θόλωσε τα... νερά ο Βαλβέρδε!
Ανοιχτό παραμένει το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό, με τον Ισπανό τεχνικό Ερνέστο Βαλβέρδε να τονίζει πως έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση να μιλήσει για το θέμα αυτό μετά το τέλος της χρονιάς.Το... πρέσινγκ των δημοσιογράφων στη συνέντευξη Τύπου ήταν στενό, όμως ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετέθεσε τις όποιες εξελίξεις μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, καθώς επισήμανε ότι έχει συμφωνήσει με την ομάδα να συζητήσουν το επίμαχο θέμα της παραμονής του στον πάγκο του Ολυμπιακού μετά το πέρας των δύο επόμενων αγώνων. Ο Βάσκος τεχνικός είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε για μεταγραφές.

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο. Όσο για το άλλο σκέλος της ερώτησής σας που έχει να κάνει με μένα λόγω μίας συνέντευξης στην Ισπανία έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο θέμα.

Έχω κάνει μία συμφωνία με τον σύλλογο να μη συζητήσουμε καθόλου αυτό το θέμα μέχρι να τελειώσει η χρονιά, ούτε ιδιωτικά αλλά ούτε και δημόσια».

Στη συνέχεια είπε πως «αυτό γίνεται για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι πως όταν ήρθα στην ομάδα, ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ο Ολυμπιακός ήταν πέμπτος στη βαθμολογία και εκτός Ευρώπης, και ήθελαν ηρεμία για να επιστρέψουν στην κορυφή για να κερδίσουν έναν τίτλο.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι πριν από αρκετές αγωνιστικές -πριν από δύο μήνες- είχε γίνει μεγάλη κουβέντα για το ότι θα πήγαινα είτε στη Σεβίλλη είτε στην Ατλέτικο. Αυτό το θέμα συζητιέται καιρό και σε Ισπανία και σε Ελλάδα.

Είχαμε συμφωνία με τον Ολυμπιακό γι' αυτό. Θέλαμε ηρεμία. Αυτό το σταμάτησε ο Ολυμπιακός γιατί έπρεπε να σταματήσουν οι φήμες. Και αυτό γιατί η ομάδα μου είχε αρχίσει να τις πιστεύει. Είπαμε, λοιπόν, πως μέχρι να τελειώσει η χρονιά δεν θα πούμε κάτι για το θέμα αυτό».

Συγγνώμη για τη συνέντευξη

Ο Βάσκος μάλιστα ζήτησε και συγγνώμη για τη συνέντευξη που είχε δώσει στην Ισπανία. «Έχω μιλήσει σε κάποιο Μέσο για το θέμα αυτό και ζητάω συγγνώμη. Καταλαβαίνω και εσάς, γιατί θέλετε να γράψετε και να ανακοινώσετε πράγματα διότι έχουμε τελειώσει με το πρωτάθλημα.

Πέρυσι δεν θα είχαμε αυτό το πρόβλημα. Αυτό είναι το πρόβλημα του να κερδίζεις έναν τίτλο τόσο γρήγορα. Σε κάθε περίπτωση, έχω ένα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και είμαι εδώ για να τηρήσω τις όποιες δεσμεύσεις.

Το ίδιο είπα και στον πρόεδρο, και για το συμβόλαιο και για όλα τα άλλα θέματα. Δεν θέλω να συμβεί ότι έγινε πριν από δύο χρόνια, όπου μου γινόταν συνεχώς η ίδια ερώτηση. Γιατί μία ερώτηση μπορεί να γίνει με διαφορετικούς τρόπους, αλλά η απάντηση θα είναι πάντα η ίδια», διευκρίνισε σχετικά.

Δεν δέχθηκε να διευκρινίσει τη διάρκεια του συμβολαίου

Κάνοντας χιούμορ στη συνέχεια τόνισε: «Θα πάω σε όλες τις ομάδες που δεν έχουν προπονητή. Ο καθένας θα πρέπει να προστατεύσει τον εαυτό του και εγώ εμένα». Επιπλέον αρνήθηκε να ξεκαθαρίσει ποιες δεσμεύσεις έχει με την ομάδα αλλά και το κυριότερο, δηλαδή εάν έχει συμβόλαιο 1+1 ή κλειστό διετές.

«Φυσικά και δεν θα σας πω τις δεσμεύσεις μου. Τις δεσμεύσεις που υπάρχουν ανάμεσα στον σύλλογο και σε μένα. Αισθάνομαι σαν παίκτης. Πρώτη φορά μου κάνουν αυτήν την ερώτηση.

Σας είπα πως δεν θα μιλήσουμε για το συμβόλαιό μου. Αυτό είναι εκεί και θα το τηρήσουμε. Τώρα σχεδιάζω την προετοιμασία της ομάδας, γιατί αυτό λέει το συμβόλαιό μου. Δεν έχει σημασία για πόσα χρόνια είναι, εάν είναι για ένα ή για δέκα», επισήμανε.

Υπήρχαν και τα του παιχνιδιού...

Ξεκινώντας τη συνέντευξη Τύπου ο Βαλβέρδε είπε για τον αγώνα με την Καβάλα και τις δυσκολίες του ματς: «Αυτό σχετίζεται με το γεγονός ότι η Καβάλα έχει κάνει πολύ καλή χρονιά.

Μας δημιούργησε δυσκολίες. Δεν ξεκινήσαμε με την ίδια ένταση που συνηθίζουμε. Μας δημιούργησε δυσκολίες ο αντίπαλος. Είναι καλό όμως το να δυσκολευόμαστε να κερδίζουμε εντός έδρας, για να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν είναι εύκολο να νικάς».

Για το κατά πόσον αποτελεί κίνητρο το να επιτευχθεί το απόλυτο στα εντός έδρας ματς, είπε ότι «το κίνητρο υπάρχει πολύ έντονο. Το έχουμε συζητήσει στην ομάδα.

Θέλουμε να είμαστε οι πρώτοι που τα καταφέρνουν. Ειδικά σήμερα ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε την Καβάλα, που ήρθε εδώ να πάρει βαθμούς για τα πλέι οφ. Δεν θέλουμε όμως να νικήσουμε μόνο εντός, αλλά και να κερδίσουμε και στο εκτός έδρας που έχουμε».

Αναφορικά με το Τσάμπιονς Λιγκ της νέας χρονιάς είπε: «Είμαστε στους ομίλους. Είμαστε ήδη εκεί». Εν συνεχεία δέχθηκε την πρώτη ερώτηση για το μέλλον του, για να απαντήσει πως «προτού απαντήσουμε σε αυτό, θέλω να απευθύνετε όποια άλλη ερώτηση έχετε για το σημερινό παιχνίδι».

Σχετικά με τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Ντουντού, υπογράμμισε: «Σε μένα αρέσει οι οπαδοί να χειροκροτούν πάντα τους παίκτες μας. Γιατί αυτό θα βοηθήσει να παίξουν καλύτερα και να βοηθήσουν την ομάδα να παίξει καλύτερα. Αυτό πιστεύω εγώ.

Ο κόσμος μας, μας έχει βοηθήσει πολύ σε όλες αυτές τις νίκες. Χωρίς αυτούς δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Ο Ντουντού είναι σημαντικός για εμάς, όμως ο ίδιος και όλοι οι άλλοι παίκτες είναι επαγγελματίες. Πρέπει να παίζουν και όταν ο κόσμος είναι μαζί τους αλλά και όταν δεν είναι».

Για το κατά πόσον αντικατοπτρίζει την αλήθεια η βαθμολογική διαφορά που υπάρχει με τον Παναθηναϊκό τόνισε: «Αν δεν την αντικατοπτρίζει, σίγουρα την πλησιάζει πολύ.

Αυτό είναι υπέρ μας. Είναι χάρη σε εμάς. Η διαφορά είναι αυτή και δεν αλλάζει. Είναι αυτό που έχει κάνει η κάθε ομάδα. Ίσως είναι μικρότερη η διαφορά με τον Παναθηναϊκό. Σήμερα όμως είναι αυτή. Θα παλέψουμε όμως να την αυξήσουμε».

Ερωτηθείς για το εάν έχει καταλήξει στο ποια είναι τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα του Ολυμπιακού, ισχυρίστηκε: «Φυσικά και έχουμε καταλήξει στο ποια είναι. Ξέρουμε πολύ καλά τι συμβαίνει και όταν έρθει η ώρα θα αναλύσουμε και τα θετικά και τα αρνητικά και θα εμβαθύνουμε σε αυτά».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...