ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Μaster Chef στις... κούπες!


Ο... σεφ Γιάννης Καλμαζίδης δημιουργεί, ο Ντίμα Φιλίποφ... σερβίρει και ο αρχηγός Ανδρέας Ανδρεάδης απολαμβάνει τις κούπες! Οι τρεις πρωταθλητές του Ολυμπιακού μιλάνε στο gazzetta.gr!

Ο ΚΟΡΙΟΣ Δεν έχουν μόνο ψυχή, αλλά είναι και ακομπλεξάριστοι: αυτό κι αν είναι μαγκιά!
Η παροιμία «νηστικό αρκούδι δεν χορεύει» από φέτος θα πρέπει να σταματήσει να υπάρχει, καθώς στον Ολυμπιακό απέδειξαν πως όχι μόνο μπορεί να χορέψει, αλλά να το κάνει και πολύ καλύτερα από όλους τους άλλους. Οι «ερυθρόλευκοι» σε μία εξαιρετική γι’ αυτούς χρονιά κατέκτησαν τα πάντα εντός συνόρων, παίρνοντας αρχικά το Σούπερ Καπ, εν συνεχεία το Κύπελλο και ολοκλήρωσαν μαγικά με το πρωτάθλημα.

Η συνταγή όπως θα δείτε και από την εξαιρετική φωτογράφηση για το gazzetta.gr ήταν απλή. Αρχικά υπήρξε ένας σεφ-προπονητής, ο Γιάννης Καλμαζίδης, που όχι απλά δημιουργούσε, στην κουζίνα-γήπεδο, αλλά χωρίς αμφιβολία έφτιαχνε… παπάδες. Τύφλα να έχουν οι συμμετέχοντες στο Master Chef και Top Chef μαζί. Εν συνεχεία υπήρξε ένας εξαιρετικός σερβιτόρος-πασαδόρος, ο Ντίμα Φιλίποφ, που παρότι κλήθηκε στα 20 του μόλις χρόνια να ηγηθεί μιας τόσο μεγάλης ομάδας, έχοντας εμπειρία μόνο από την Α2 και τον Επίκουρο, δεν ανταποκρίθηκε απλά, αλλά έκανε τους πάντες να ξεχάσουν πως το πρωτάθλημα το ξεκίνησε ο βασικός πασαδόρος της Εθνικής Βουλγαρίας Αντρέι Ζέκοφ, όντας εκ των κορυφαίων όχι του Ολυμπιακού αλλά του πρωταθλήματος.
Και τέλος χρειάζεται και ένας αρχηγός, με ιδιαίτερα βαρύ στομάχι για να μπορεί να αντέξει από τις δικαιολογημένες γκρίνιες που όλη την χρονιά υπήρξαν λόγω των πολλών και σοβαρών οικονομικών προβλημάτων. Αυτός ήταν ο Ανδρέας Ανδρεάδης, που με την επιμονή και την διατήρηση (όσο μπορούσε από την πλευρά του το έκανε και με το παραπάνω) του σωστού κλίματος, έφτασε στο τέλος να έχει σηκώσει τρεις κούπες, αυτές του Σούπερ Καπ, του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος.

Εξαιρετικοί στους ρόλους και εκτός τάραφλεξ

Σήμερα και οι τρεις έδειξαν τια αρετές τους και εκτός γηπέδου. Ο σεφ «Κάλμα» έφτιαξε μια υπέροχη πίτσα (ήθελε να φτιάξει μουσακά, αλλά σκέφτηκαν την τροφική δηλητηρίαση στην Θεσσαλονίκη και το απέφυγαν), ο σερβιτόρος Ντίμα την πήγε με χάρη στον αρχηγό και αυτός την τίμησε και με το παραπάνω και όλα αυτά παρέα και με τις τρεις κούπες, τις οποίες μπορεί αρχικά ο Ανδρεάδης να έδειξε πως τις προτίμησε, ωστόσο στη συνέχεια δεν αντιστάθηκε στην δημιουργία του σεφ και γεύτηκε την πίτσα! Το gazzetta.gr έδωσε ραντεβού μαζί τους στη Γλυφάδα και στο «PECCATI di gola» που βρίσκεται στην Κύπρου 50 και εκτός από την φωτογράφιση μίλησε μαζί τους για την χρονιά που παρά τα προβλήματα τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο.

«Ό,τι και να πούμε θα είναι λίγο…»

Όπως αναφέραμε η φετινή χρονιά ήταν το λιγότερο εξαιρετική για τον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν παρά τα πολλά προβλήματα να πάρουν ότι κυκλοφορούσε και ήταν λογικό ο προπονητής, ο πασαδόρος και ο αρχηγός να έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας: «Πραγματικά ότι και να πούμε θα είναι λίγο, γι’ αυτά που ζήσαμε φέτος. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε το συναίσθημά μας. Εκεί που όλα έδειχναν άσχημα, καταφέραμε με την πίστη και την επιμονή μας να πετύχουμε κάτι που αρχικά φαινόταν ακατόρθωτο».

Πριν έρθει όμως και το πρωτάθλημα, είχαν προηγηθεί δύσκολες στιγμές πως τις ζήσατε μέσα στην χρονιά;

Γ. Κ.: «Η αλήθεια είναι πως ζήσαμε πράγματα που προσωπικά εγώ δεν είχα ξαναζήσει. Υπήρξαν τεράστια οικονομικά προβλήματα και ήταν πολύ δύσκολο να μπορέσεις να σκεφτείς το βόλεϊ. Όμως όπως έχω ξαναπεί δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Η θα παίζαμε και θα τα δίναμε όλα για να έρθουν οι επιτυχίες ή θα τα παρατούσαμε. Το να τα παρατήσουμε ήταν ο εύκολος δρόμος, αλλά εμείς διαλέξαμε τον δύσκολο και στο τέλος δικαιωθήκαμε».

Α.Α: «Για εμάς η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν χωρίς αμφιβολία η μοναδική διέξοδος για να βγούμε από τα προβλήματα. Από την αρχή θέλαμε να δείξουμε σε όλους πως δικαίως φοράμε αυτή τη φανέλα και σε καμία στιγμή δεν βγάλαμε τα προβλήματα προς τα έξω. Αυτό έγινε πριν την έναρξη των τελικών μόνο και μόνο για να μάθει ο κόσμος τι περνούσαμε όλη την χρονιά. Το κυριότερο όμως ήταν πως αυτή η ομάδα έχει νικητές κάτι που αποδείχθηκε εκεί που έπρεπε».

Ν.Φ: «Αλλιώς τα περίμενα, αλλιώς τα βρήκα, αν και τέλος καλό, όλα καλά. Αυτή είναι η πρώτη σκέψη που μου έρχεται στο μυαλό μιλώντας για την φετινή χρονιά. Προσωπικά ζω ένα όνειρο με τις επιτυχίες και τους τίτλους, αλλά φυσικά και δεν γίνεται να ξεχάσω και τα προβλήματα. Ζήσαμε πραγματικά άσχημες στιγμές, τις περισσότερες από τις οποίες τις κρατάμε για εμάς. Μακάρι να μην υπάρχουν άλλες τέτοιες χρονιές σε οικονομικό επίπεδο και φυσικά να υπάρχουν πολλές ανάλογες σε αγωνιστικό».

Που στηρίχθηκε αυτή η επιτυχία;

Γ.Κ: «Σε μεγάλο ποσοστό στο ότι ήμασταν όλοι μια οικογένεια. Στα δύσκολα μείναμε ενωμένοι και όταν είσαι ενωμένος τα καταφέρνεις. Στηρίχθηκε στα παιδιά που ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και στους οποίους αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια».

Α.Α: «Συγχαρητήρια πρέπει να δοθούν σε όλους και φυσικά στον κόουτς. Δεν ξέρω πως θα είναι η πίτσα που έφτιαξε (γέλια), αλλά εντός γηπέδων ήταν εξαιρετικός σεφ και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Και εγώ συμφωνώ πως η ενότητα έπαιξε ένα σημαντικότατο λόγο τον κυριότερο δηλαδή, για να φτάσουμε σε αυτή την επιτυχία».

Ν.Φ: «Τα είπαν όλα οι δύο μεγαλύτεροι. Πραγματικά το κλίμα ήταν εξαιρετικό και γινόταν ακόμα καλύτερο όταν τα προβλήματα μεγάλωναν».

Εντάξει τα προβλήματα υπήρξαν, αλλά οι κούπες ήρθαν. Το μέλλον πως το βλέπετε;

Γ.Κ: «Τι να πω; Εύχομαι να είναι καλύτερο, γνωρίζοντας πως τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Η ομάδα έκανε το χρέος της, κατέκτησε τα πάντα εντός συνόρων και μακάρι να βρεθούν άνθρωποι που θα αποφασίσουν να την βοηθήσουν. Έδειξε πως αξίζει βοήθειας με όσα πέτυχε, αυτό είναι δεδομένο».

Α.Α: «Το μέλλον συνολικά στην χώρα μας πιστεύω πως θα είναι δύσκολο και όχι μόνο στον αθλητισμό. Μακάρι ωστόσο να βρεθεί λύση. Δεν γίνεται σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός με τόσους δυνατούς ανθρώπους να μην βρεθεί κάποιος να στηρίξει το βόλεϊ που τα τρία τελευταία χρόνια έχει φέρει τόσο πολλές χαρές».

Ν.Φ: «Εγώ ως μικρότερος είμαι πιο αισιόδοξος, αν και γνωρίζω πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα. Ελπίζω πως αυτά που πετύχαμε φέτος θα κάνουν κάποιους να θελήσουν να μας βοηθήσουν».

Ώρα για δουλειά…

Επειδή όμως στο ρεστοράν «PECCATI di gola» και οι τρεις πήγαν για δουλειά, αφήσαμε τις πολλές φλυαρίες, μιας και όλα έχουν χιλιοειπωθεί και στρώθηκαν όλοι στην δουλειά. Ο Γιάννης Καλμαζίδης φόρεσε την στολή του με το καπέλο και έδειξε πόσο καλά χειρίζεται το ζυμάρι. Έβγαλε από το φούρνο λαχταριστά τρόπαια, τρία τον αριθμό και έκανε τους υπεύθυνους του μαγαζιού να σκέφτονται σοβαρά να τον προσλάβουν.
Ο Ντίμα Φιλίποφ ως καλός πασαδόρος-σερβιτόρος, ακολούθησε κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή-σεφ και εξυπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο τον αρχηγό Ανδρέα Ανδρεάδη που απόλαυσε την πίτσα, έστω και λιγότερο από όσο έχει απολαύσει τα τρία τρόπαια. Όλοι στο τέλος έδωσαν ραντεβού για του χρόνου με την ελπίδα πως και πάλι ο σεφ, ο σερβιτόρος και ο αρχηγός θα πανηγυρίσουν νέες κούπες και τίτλους…

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...