Τις ώρες έναρξης των φιλικών αναμετρήσεων με ΑΕΚ Λάρνακας και Απόλλων Λεμεσού επί κυπριακού εδάφους γωνστοποίησε με σχετική του ανακοίνωση ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε τις ώρες διεξαγωγής των δύο φιλικών που θα δώσει ο Ολυμπιακός κατά την παραμονή του στην Κύπρο με ΑΕΚ Λάρνακας και Απόλλων Λεμεσού στις 10 και 12 Μαϊου αντίστοιχα εξέδωσε η πειραίκή ΠΑΕ το βράδυ της Τετάρτης.

Όπως έγινε γνωστό, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν την επόμενη Τρίτη 10 Μαϊου την ΑΕΚ Λάρνακας στις 8 το βράδυ στο στάδιο «ΓΣΖ», ενώ δύο ημέρες αργότερα θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Απόλλωνα Λεμεσσού στις 8 το βράδυ στο Τσίρειο στάδιο.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης:

«Δύο φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους την ΑΕΚ Λάρνακας και τον Απόλλων Λεμεσού θα δώσει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ την επόμενη εβδομάδα στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Τρίτη 10 Μαΐου την ΑΕΚ Λάρνακας και την Πέμπτη 12 Μαΐου τον Απόλλων Λεμεσού. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο στάδιο ΓΣΖ και θα αρχίσει στις 20:00, ενώ ο δεύτερος θα διεξαχθεί στο Τσίρειο στάδιο και θα αρχίσει στις 20:30.

Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει από την Αθήνα την Τρίτη 10/5 και θα επιστρέψει στην Αθήνα την Παρασκευή 13/5.»

Πηγή gazzetta.gr