ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Προλαβαίνει ο Πετρόπουλος

Προλαβαίνει ο Πετρόπουλος
Κανονικά πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Αντώνης Πετρόπουλος και ο επιθετικός του Παναθηναϊκού αυτόματα τίθεται στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» θέλουν να ξεκινήσουν με «τρίποντο» στην Τούμπα τα πλέι οφ σε ένα ματς από το οποίο θα απουσιάσουν Σπυρόπουλος και Σεϊταρίδης. 

Οι δύο ακραίοι μπακ των «πρασίνων» ακολούθησαν και την Πέμπτη ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες συμμετείχαν κανονικά. Στην προπόνηση πήρε μέρος και ο Γιώργος Μαχλελής από την ομάδα Νέων. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», τακτική και ολοκληρώθηκε με δίτερμα. 

Τα καλά νέα για τον Φερέιρα έρχονται από τη βελτίωση της κατάστασης του Αντώνη Πετρόπουλο. Ο υψηλόσωμος φορ του Παναθηναϊκού δείχνει πως ξεπέρασε οριστικά τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν τις τελευταίες ημέρες. Την Τετάρτη έβγαλε ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης και σήμερα συμμετείχε καθ’ όλη τη διάρκεια, γεγονός που σημαίνει πως λογικά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για Τούμπα, εκεί που έτσι κι αλλιώς, οι «πράσινοι» θα ταξιδέψουν με αρκετές απουσίες λόγω τιμωριών.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...