Η διοίκηση της Άρσεναλ ανακοίνωσε την αύξηση των τιμών των εισιτηρίων κατά 6,5%, κάτι που έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των φιλάθλων της ομάδας.

Ο εκτελεστικός διευθυντής των «κανονιέρηδων» Ιβάν Γαζίδης ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου ότι οι τιμές των εισιτηρίων που θα κληθούν να πληρώσουν από την επόμενη σεζόν οι οπαδοί της ομάδας θα είναι αυξημένες κατά 6,5%.

«Εξετάσαμε αυτή την αύξηση, την πρώτη εδώ και 3 χρόνια, πολύ προσεκτικά. Καταλαβαίνουμε πλήρως οι οπαδοί μας αντιμετωπίζουν συνεχώς αυξανόμενα κόστη στη ζωή τους, όμως το ίδιο συμβαίνει και με τους συλλόγους. Έχουμε φερθεί πολύ υπεύθυνα τα τελευταία χρόνια, ώστε να ισορροπήσουμε τυχόν αυξήσεις στα εισιτήρια των οπαδών μας, με την προϋπόθεση να αγωνιζόμαστε πάντα στο υψηλότερο επίπεδο, κάτι που θα συνεχίσουμε να κάνουμε», ήταν οι δηλώσεις του Γαζίδη.

Μετά την ομάδα του Λονδίνου και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την επιβάρυνση κάθε εισιτηρίου με 1 λίρα από την επόμενη περίοδο, λόγω αύξησης του ΦΠΑ από 17,5% σε 20%...

Πηγή gazzetta.gr