Στη σημερινή προπόνηση ο Ζεσουάλδο Φερέιρα άνοιξε τα χαρτιά του για την πρεμιέρα των πλέι οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Κατσουράνης στόπερ και Σιμάο στα χαφ. «Φορτσάρει» ο Πετρόπουλος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Τριφυλλιού με την τακτική που έδειξε στην Παιανία είναι ξεκάθαρο πως έχει αποφασίσει πώς θα αγωνιστεί στην Τούμπα την Κυριακή το βράδυ, στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Φερέιρα θα παρατάξει τους Πράσινους με σύστημα 4-3-3, με τον Κώστα Κατσουράνη να κερδίζει τη θέση στο κέντρο της άμυνας, αφού ο προπονητής των Πρασίνων τον πιστεύει και θεωρεί ότι μπορεί να δώσει ηρεμία στα μετόπισθεν.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τον «Κατσούρ» με τον Σαριέγκι. Δεξί μπακ θα είναι ο Βύντρα και αριστερό ο Ιωαννίδης. Κόφτης θα είναι ο Σιμάο έχοντας λίγο πιο μπροστά και αριστερά τον Ζιλμπέρτο και δεξιά τον Νίνη. Οσον αφορά την τριπλέτα της επίθεσης, στην κορυφή θα είναι ο Σισέ, δεξί εξτρέμ ο Μαρίνος και αριστερό ο Χριστοδουλόπουλος.

«Φορτσάρει» ο Πετρόπουλος

Ο «Πετρογκόλ» φορτσάρει για να δώσει το «παρών» στα πλέι οφ, καθώς έπειτα από περίπου ένα μήνα προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Αντώνης Πετρόπουλος θα είναι ακόμα μία λύση του Φερέιρα για την πράσινη επίθεση, αφού μοναδικός επιθετικός που έχει απομείνει είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Ατομικά προπονήθηκαν οι συνηθισμένοι, πλέον, Νίκος Σπυρόπουλος και Γιούρκας Σεϊταρίδης. Στη προπόνηση συμμετείχε και ο Μαχλελής από την ομάδα Νέων.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε δύο γκρουπ, ταχύτητες και δίτερμα με έμφαση στην τακτική.

Πηγή gazzetta.gr