ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Δυσαρέσκεια για Μιραλάς

Στη προγραμματισμένη για σήμερα (Πέμπτη) συνάντηση του ατζέντη του Κέβιν Μιραλάς με την διοίκηση του Ολυμπιακού, θα κριθεί αν ο Βέλγος θα υπογράψει νέο συμβόλαιο ή όχι. Από την πλευρά των "ερυθρόλευκων" ωστόσο, εκφράζεται δυσαρέσκεια για την στάση που έχει κρατήσει το τελευταίο διάστημα ο παίκτης. 
Δυσαρέσκεια για Μιραλάς


Τι έχει συμβεί… 

Ο παίκτης στις δηλώσεις που έκανε το προηγούμενο διάστημα, έδειχνε διάθεση για παραμονή στον Ολυμπιακό, ωστόσο στις επαφές που είχε ο μάνατζέρ του με την διοίκηση, δημιουργήθηκε στους "ερυθρόλευκους" διαφορετική αίσθηση. 

Χθες υπήρξε συμφωνία στα χρήματα που θα λαμβάνει κάθε χρόνο, οχι ομως και στον τρόπο που θα καταβάλλονται αυτά. Ο Ολυμπιακός δέχθηκε να αυξήσει τις αποδοχές του παίκτη στο 1,5 εκατ. ευρώ και από την πλευρά του ο παίκτης είπε «ναι», το νέο συμβόλαιο να τον δένει με τους πρωταθλητές για άλλα δύο χρόνια. 

Η μεγάλη διαφωνία εντοπίζεται στο ύψος της ρήτρας που θα τεθεί στο νέο συμβόλαιο. Η πλευρά του παίκτη δέχεται να υπογράψει συμβόλαιο μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας, και με μεγαλύτερες απολαβές, αλλά να μην αυξηθεί η ρήτρα από το ποσό των 4,2 εκατ. ευρώ που ορίζει η αρχική συμφωνία μεχρι τον βαθμο που θελει ο Ολυμπιακος. Στο σημείο αυτό η πλευρά του παίκτη χθες έδειχνε αμετακίνητη. 

Αυτό δεν θεωρήθηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι είναι συμφέρον υπολογίζοντας ότι εάν έρθει κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα μια άλλη ομάδα και καταβάλλει τα χρήματα της ρήτρας, τότε ο Ολυμπιακός θα βρεθεί με ζημία στο ζήτημα του παίκτη. Και νομικά αλλά και ηθικά. Γιατί; Διότι, υπολογίζοντας τα χρήματα που θα έχει δώσει στον παίκτη θα ξεπερνούν αυτά της ρήτρας. 

Στη διαφωνία αυτή, η πλευρά του παίκτη –μάλιστα- απείλησε μέχρι και με προσφυγή στη ΦΙΦΑ προσβάλλοντας την αρχική συμφωνία που υπάρχει, από την μετακίνησή του από την Σεντ Ετιέν. Κάτι τέτοιο -ουσιαστικά- θέτει σε αμφισβήτηση την παρουσία του Βέλγου στην ομάδα.Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός δεν ανησυχεί καθώς οι νομικοί του έχουν στα χέρια τους έγγραφα που τον φέρνουν σε θέση ισχύος. 

Η σημερινή συνάντηση 
Η συνάντηση η οποία πρόκειται να γίνει σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το ζήτημα. Μεγάλο ρόλο σε αυτή αναμένεται να παίξει η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Στη χθεσινή συνάντηση δεν ήταν παρών ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Εφόσον όμως σήμερα παρευρεθεί τότε, εκτιμάται ότι θα υπάρξει ένα αποτέλεσμα. 

Ένα αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να δέσει τον Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό με νέο συμβόλαιο, να θέσει σε αμφισβήτηση την παραμονή του, εάν η πλευρά του παίκτη κάνει πράξη την απειλή της προσφυγής, καθώς φυσικά και θα υπάρξει αντίδραση από την ομάδα έστω με κάποια ''σιωπηλη τιμωρία'', ή μέχρι και στη διατήρηση της… κατάστασης που συνδέει τις δύο πλευρές, χωρίς υπογραφή νέου συμβολαίου. 

Στην περίπτωση αυτή, παραμένει ίδια η ρήτρα των 4,2 εκατ, ευρώ με τον παίκτη να μπορεί να φύγει εάν βρεθεί ομάδα να δώσει τα χρήματα αυτά. Όμως στην περίπτωση αυτή, οι ερυθρόλευκοι, οικονομικά, δεν θα έχουν «βγει» ζημιωμένοι από τα λεφτά που θα έχουν δαπανήσει για τον Βέλγο…
Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...