Το μέλλον του Βραζιλιάνου φορ Μπομπό στην Μπεσίκτας είναι εξαιρετικά αβέβαιο, με τον Ολυμπιακό να εξετάζει ξανά την περίπτωση του 26χρονου επιθετικού.

Σκληρά «παζάρια» με τον Μπομπό κάνει η διοίκηση της Μπεσίκτας για να τον κρατήσει στο ρόστερ της, κάτι που όμως δεν φαίνεται να είναι και τόσο πιθανό και ενώ ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός έχει εκ νέου στα υπ' όψιν του τον 26χρονο δυναμικό στράικερ της τουρκικής ομάδας. Ο πρόεδρος του συλλόγου της γειτονικής χώρας, Γιλντιρίμ Ντεμιροέν, έστειλε –εν μέσω των επαφών των δύο πλευρών για την ανανέωση της συνεργασίας τους– το δικό του... τελεσίγραφο στον παίκτη του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι: «Εμείς του δίνουμε 1,3 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Είναι ένα σεβαστό ποσό. Αυτή είναι και η τελευταία μας προσφορά».

Από μέρους του ο Μπομπό σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και ρεπορτάζ από την Τουρκία δεν έχει δώσει ακόμα την τελική του απάντηση στην πρόταση που του έχει γίνει, ωστόσο δεν δείχνει να είναι τόσο θετικός ως προς τα χρήματα που του προσφέρονται. Παρ' όλα αυτά ο ίδιος διαμηνύει πως θέλει να μείνει στην Τουρκία και την Μπεσίκτας, κάτι που πάντως θεωρείται αλλά και είναι δύσκολο με τα ισχύοντα δεδομένα.

Για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον από τη Γαλατασαράι αλλά και πορτογαλικές ομάδες. Όπως άφησε να διαρρεύσει το περιβάλλον του, εάν ο Μπομπό δεν μείνει στην Μπεσίκτας θα ήθελε να παίξει στην Πορτογαλία.

Πηγή gazzetta.gr