Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, περιχαρείς για την κατάκτηση του Κυπέλλου, τόνισαν πως ήρθε η ώρα να κερδίσει η ομάδα τους το πρωτάθλημα ενώ αναφέρθηκαν και στο επόμενο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση για το αν έφτασε η στιγμή να κατακτήσει ο Ολυμπιακός τον τίτλο του πρωταθλητή, απάντησε: «Νομίζω ναι. Έτσι φαίνεται. Έχουμε κάνει τρεις νίκες σε τρία διαφορετικά γήπεδα φέτος και όλοι πιστεύουμε ό,τι θα πάμε για το πρωτάθλημα».

Από μέρους του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος σχολίασε: «Σε δέκα περίπου μέρες είναι οι τελικοί στο ΣΕΦ. Σήμερα πανηγυρίζουμε για το Κύπελλο, όμως από τη Δευτέρα, έχουμε και πάλι προπονήσεις. Παίξαμε με τόσες απουσίες. Χωρίς τον βασικό μας σέντερ, χωρίς τον Σπανούλη αλλά και τον Βασιλόπουλο και πάλι καταφέραμε να κερδίσουμε. Οι παίκτες που έπαιξαν σήμερα έδειξαν τα αυγά τους!».

... για να συνεχίσει: «Στην Ευρώπη δείξαμε ότι είμαστε από τις καλύτερες ομάδες φέτος. Με τη Σιένα η σειρά δεν πήγε όπως θέλαμε. Οι παίκτες μας δεν απέδωσαν όπως έπρεπε. Όμως η ομάδα έχει όλα τα φόντα για να συνεχίσει. Είμαστε αισιόδοξοι. Το επόμενο φάιναλ φορ είναι στην Κωνσταντινούπολη. Εμάς μας αρέσει η Πόλη και θέλουμε να είμαστε εκεί για να διεκδικήσουμε ό,τι δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε φέτος».

Πηγή gazzetta.gr