ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Πελεκάνος: «Να μην επαναπαυτούμε»


Ο Ολυμπιακός φέτος μπορεί να μετράει τρεις νίκες επί του «αιώνιου» αντιπάλου Παναθηναϊκού, ωστόσο ο Μιχάλης Πελεκάνος τόνισε πως δεν πρέπει να επαναπαυτούν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατακτήσαμε το κύπελλο. Πλέον απομένει το πρωτάθλημα, το οποίο είναι ο βασικός μας στόχος και εκεί πρέπει να συγκεντρωθούμε για να φτάσουμε και σε αυτό τον τίτλο», ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Πελεκάνος για την κατάκτηση του κυπέλλου.

… για το κλειδί της νίκης: «Παίξαμε πολύ καλή άμυνα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού όλα τα παιδιά τον καλύτερο του εαυτό καλύτερη άμυνα, τον καλύτερο τους εαυτό όλα τα παιδια πολύ σημαντικό αυτό».

... για τις νίκες επί του Παναθηναϊκού και τα πλέι οφ που πλησιάζουν: «Κάθε ματς με τον Παναθηναϊκό είναι διαφορετικό και εξίσου δύσκολο. Με το προηγούμενο. Δεν μπορείς να πεις ότι επειδή έχουμε κάνει το 3-0 θα είναι μια εύκολη σειρά των τελικών. Θα είναι δύσκολη η σειρά και θα πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά και να μην επαναπαυτούμε».

… για το που το αφιερώνει: «Στην οικογένειά μου, το γιο μου, και στη γυναίκα μου που σε 10 μέρες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί μας, ένα κορίτσι».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...