ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Φερέιρα: «Είμαι μαχητής»


Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει ακόμη το... τρένο του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ αναφέρθηκε και σε κούραση των παικτών του.

«Έχουμε ακόμη τρεις αγώνες να παίξουμε. Πραγματικά μπορούμε να κερδίσουμε τα πλέι-οφ. Είμαι μαχητής και δεν εγκαταλείπω. Πιστεύω ότι ο δρόμος της ομάδας και του συλλόγου ήταν πολύ δύσκολος. Εδώ δεν θα επαναλάβω πράγματα που όλοι γνωρίζουν, τα οποία και αυτά επηρέασαν στο να βγάλουν από τους παίκτες την διάθεση και να βγάλουν κούραση στην ομάδα» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν θέλω να αναφερθώ, στα οποία μπορεί κανείς να διαβάσει σε όσα γράφονται καθημερινά. Ήθελα μόνο να αναφερθώ στη δουλειά που εμείς κάνουμε. Μια ομάδα ενός συλλόγου όπως ο Παναθηναϊκός που έχει συμμετάσχει σε διοργανώσεις όπως το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου παίζαμε με πολύ πίεση και γενικά με ματς δύσκολα. Χάνοντας αυτό που μια μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει στο μυαλό. Η ομάδα σε κάθε αγώνα πρέπει να έχει θετική σκέψη για να έχει θετικό αποτέλεσμα. Υπάρχει σημαντική κόπωση σε αυτή την ομάδα. Είναι, όμως, ομάδα με έμπειρους παίκτες».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...