ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Στα δικαστήρια ο Λαπόρτα!


Το μεγάλο χρέος της Μπαρτσελόνα βάζει σε μπελάδες τον Ζουάν Λαπόρτα, καθώς όπως αποφάσισε η γενική συνέλευση του συλλόγου, το πρώην διοικητικό συμβούλιο θα παραπεμφθεί στο δικαστήριο για οικονομικές ατασθαλίες! Η απόφαση πάρθηκε με ψήφους 468 υπέρ και 439, με τον Λαπόρτα να την αμφισβητεί, καθώς υποστηρίζει πως δεν τον άφησαν να παρουσιάσει τη δική του θέση, ενώ τόνισε: «Υποστηρίζω τον ισολογισμό που υπέγραψα εγώ και το διοικητικό μου συμβούλιο. Η διοίκησή μας ήταν άψογη, η σημερινή διοίκηση φταίει για το σημερινό έλλειμμα της Μπαρτσελόνα, καθώς παραποίησε τους ισολογισμούς».

Ο διευθυντής και εκπρόσωπος Τύπου του διοικητικού συμβούλιου της Μπαρτσελόνα απάντησε στον Λαπόρτα λέγοντας πως «η γενική συνέλευση ήταν καθόλα νόμιμη, όπως και η απόφαση που πήραν τα μέλη της».

Από εκει και έπειτα, ο διάδοχος του Λαπόρτα στον προεδρικό θώκο του συλλόγου, Σάντρο Ροσέλ, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση, όχι όμως και για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου: «Η απόφαση που ελήφθη στη γενική συνέλευση ήταν η σημαντικότερη στην ιστορία του συλλόγου, αν και δεν μπορεί να είναι κανένας χαρούμενος με αυτή την κατάσταση και προσωπικά νιώθω αρκετά άβολα»

Ο Ροσέλ, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της Μπαρτσελόνα τον Ιούλιο μετά τη σαρωτική νίκη του στις τελευταίες εκλογές, διέταξε λογιστικό έλεγχο στην ομάδα, ο οποίος φανέρωσε απώλειες μετά φόρων 77,1 εκατομμυρίων ευρώ, σε αντίθεση με τα 11 εκατομμύρια κέρδη που παρουσίασε η προηγούμενη διοίκηση κατά την αποχώρησή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...