ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Φεύγει από Τουρκία και πάει Λίβερπουλ (;)

Ο προπονητής της Γαλατασαράι, Φρανκ Ράικαρντ, βρίσκεται στα πρόθυρα της απόλυσής του μετά το κακό ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Η απόφαση θα ανακοινωθεί την Τρίτη.


Το διοικητικό συμβούλιο της τουρκικής ομάδας συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση μετά την ήττα με 4-2 από την Ανκαρακουτσού, για να συζητήσουν αν ο Ράικαρντ θα συνεχίσει στο σύλλογο. Η απόφαση σχετικά με το μέλλον του Ολλανδού στον πάγκο της ομάδας θα ανακοινωθεί την Τρίτη.
Οι οπαδοί της ομάδας είχαν μαζευτεί έξω από τα γραφεία και φώναζαν το όνομα του Φατίχ Τερίμ, αλλά ο νούμερο ένα υποψήφιος φαίνεται να είναι ο προπονητής της Μανίσασπορ, Χικμέτ Καραμάν. Επίσης, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Χακάν Σουκούρ θα αναλάβει χρέη αθλητικού διευθυντή στην Γαλατασαράι.

ΟΡάικαρντ ανέλαβε την ομάδα της Κωνσταντινούπολης το 2009, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να τερματίσει στην τέταρτη θέση πέρυσι, ενώ σήμερα η ομάδα βρίσκεται στην ένατη θέση με 12 βαθμούς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αργά σήμερα το απόγευμα υπήρχαν αρκετά βρετανικά δημοσιεύματα που ανέφεραν ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Ράικαρντ, με σκοπό να αναλάβει τους «Ρέντς» άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...