ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Μουρίνιο: Ας βάλουν όποιον θέλουν αλλά όχι τον Ιντσάγκι!


Τον 37χρονο Φίλιπο Ιντσάγκι θεωρεί ως την μεγαλύτερη απειλή για την Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζοσέ Μουρίνιο, ενόψει της επίσκεψης της Μίλαν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Στην συνέντευξη Τύπου πριν από το μεγάλο ματς της Μαδρίτης, ο Πορτογάλος αποκρίθηκε σε ένα σχόλιο του Αλέγκρι σε ιταλικές εφημερίδες, με το οποίο προειδοποιούσε πως οι «ροσονέρι» ίσως παίξουν με 6 επιθετικούς απέναντι στην «βασίλισσα», θέλοντας να δείξει πως δεν υπάρχει φόβος.

«Σε ότι με αφορά, μπορούν να παρατάξουν και δέκα επιθετικούς αρκεί να μην βάλουν τον Ιντσάγκι, τότε τα πράγματα θα μπλέξουν για μας», απάντησε ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο «special one» είχε κέφια και δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω. Μάλιστα, όταν αναφέρθηκε στον Κακά θυμήθηκε και τις ευχαριστίες του Γκαλιάνι προς τον Φλορεντίνο Πέρεθ για το πήρε τον Μουρίνιο από την Ίντερ και άνοιξε τον δρόμο για την ομάδα του στην Serie A.

«Ο Κακά θα κάνει την διαφορά για την Ρεάλ Μαδρίτης. Θα είναι η αγορά του Ιανουαρίου για μας χωρίς κόστος και θα είναι καθοριστικός. Θα πω ευχαριστώ, με τον τρόπο που το είπε ο Γκαλιάνι στον πρόεδρο μου. Ευχαριστώ που μας τον φέρατε στην Μαδρίτη».

Από την συζήτηση, δεν έλειψε και η αναφορά στο όνομα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για τον οποίο ο Μουρίνιο θεωρεί πως δεν τον κατάλαβαν στην Ισπανία. «Παίζουμε εναντίον μιας ομάδας και όχι ενός παίκτη, αλλά με τον Ιμπραΐμοβιτς είναι διαφορετικά. Τον ξέρω και τον ξέρουν και στην Ιταλία. Στην Ισπανία δεν τον έμαθαν, δεν ήταν χαρούμενος, δεν είχε αυτοεκτίμηση, δεν είχε αυτοπεποίθηση». Επιπλέον του ευχήθηκε να είναι ευτυχισμένος στο Μιλάνο αλλά ευχήθηκε ακόμα πως το πρωτάθλημα θα πάει στην παλιά αγάπη του, την Ίντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...